Uppstart Malmö investerar i Humanus Dental

Textstorlek

Skriv ut

Uppstart Malmö investerar i Humanus Dental

Finansiering & Riskkapital

Siftelsen Uppstart Malmö har tecknat avtal med Humanus Dental. Idag sitter företaget i Malmös forskningspark Medeons inkubator, och är först ut av Medeonföretagen att få finansiellt stöd via stiftelsen.

- Medeon har gynnat oss, bara i vår korridor sitter det 10 företag som vi kan nätverka med, vilket är viktigt i och med att vår bransch är relationsstyrd, säger Martin Ganslandt som driver företaget.

Humanus Dentals affärsidé är att sälja produkter för kirurgisk tandvård som benersättning, implantat och bakterieanalyser. Produktportföljen består av 4 starka varumärken. Det har gått bra sedan starten i mars 2011 och idag finns kunderna främst i Skåne, men också övriga i Sverige och i Danmark. Martin Ganslandt är idag själv i företaget, men har som mål att 2014 finnas i hela Norden och siktar på att anställa 5 personer. Den stora tillväxten finns i Danmark och övriga Sverige.

- Vi vinner nya kunder hela tiden, vår framtidsvision är att om internationella företag vill hitta distribution i Norden tar de kontakt med oss. Vi har gjort oss kända som ett spännande och expansivt företag. Vi är unika med vår service, starka produktportfölj och vi hjälper våra kunder att hitta nya patienter, säger Martin Ganslandt som driver Humanus Dental.

- Martin är en spännande entreprenör. Utbildad civilekonom med 6 års erfarenhet inom branschen som regionansvarig på ett marknadsledande dentalföretag, avslutar Luciano Astudillo Vice Ordförande i Uppstart Malmö

Läs mer:
www.uppstartmalmo.se

Dela:

Senaste nyheter

Avancerad sökning

Ord i rubrik:

Sök

Populära nyckelord