Accelerera - Nytt nätverk för kvinnliga företagare

Näringsliv

Nu är Mölndal har fått sitt första nätverk för kvinnliga företagare. Nätverket som fått namnet Accelerera Företagsamma Kvinnor i Mölndal (AiM) bildades av 25 kvinnliga företagare.

30 kvinnliga företagare tävlar om tre priser

30 kvinnliga företagare tävlar om tre priser

Profiler

Hela 1766 driftiga kvinnliga företagare blev i år nominerade i den nationella tävlingen Beautiful Business Award 2010. 30 finalister tävlar nu i tre regionfinaler om att ta sig vidare till riksfinalen i januari.

UTCED ska ge fart åt kvinnors företagande

Näringsliv

Idag lanserar fem mellansvenska län och EU satsningen UTCD, som genom professionella affärsutvecklare ska kunna coacha, ge råd och utveckla kvinnors affärsidéer.

Startskottet går för regeringens satsning på kvinnors företagande

Näringsliv

Näringsminister Maud Olofsson samlade idag en rad företagare, forskare och personer från olika myndigheter och organisationer för att höra deras syn på vad som kan göras för att öka och stärka kvinnors företagande. Mötet är startskottet på en större satsn

Kvinnliga nätverk

Ekonomi & Bokföring

Det finns en mängd nätverk för kvinnliga entreprenörer. Fördelen med att som kvinna gå med i ett nätverk enbart för kvinnliga entreprenörer är att möta andra kvinnor i samma situation, utbyta kontakter och få stöd av varandra i sitt företagande.

Q30, projekt som ska stimulera kvinnliga företagare

Ekonomi & Bokföring

30 kvinnliga hälsoentreprenörer har efter intresseanmälan valts ut att vara med i detta spännande projekt, som ska bidra till bättre hälsa i Dalarna.

Senaste nyheter

Avancerad sökning

Ord i rubrik:

Sök

Populära nyckelord