iList håller reda på VIP-kunderna

Textstorlek

Skriv ut

iList håller reda på VIP-kunderna

IT & Media

Krångel med manuella gästlistor i dörren på nattklubbar fick Johan Viberg att, tillsammans med ett par andra entreprenörer från restaurangbranschen, lansera iList, en app till iPhone och iPad. Appen gör det möjligt att hantera information om VIP-kunderna elektroniskt, vilket minskar felmarginalen markant.

- I början av kvällen är manuella gästlistor ofta snygga, men under kvällens gång blir de ofta alltmer fullklottrade och risken att missa viktiga gäster eller att listan helt enkelt förstörs av regn eller spill av något slag ökar. Det leder till mycket frustration i dörren, säger Johan Viberg.

- Vår applikation är skräddarsydd till nattklubbar och eventföretag. Nästa steg är att utöka statistiken i applikationen så nattklubbsägaren kan se exakt vilka VIP-gäster som besöker krogen och hur många gäster dom tar med sig, ett beslutsunderlag som många krögare inte har idag, säger Johan Viberg.

Trots att iList lanserades i mars märker Johan Viberg redan av en stor efterfrågan bland nattklubbar, både i och utanför Sverige. En fördel med iList är det faktum att gästinsläppet effektiviseras. Alla medarbetare har full koll på vem som kommit och det går smidigare att släppa in gäster när man inte behöver hitta deras namn i manuella gästlistor. iList är dessutom ett marknadsföringsverktyg, man kan exempelvis skicka sms till sina gäster och påminna dem om att de finns med på gästlistan.

Läs mer:
www.ilist.se

Dela:

Senaste nyheter

Avancerad sökning

Ord i rubrik:

Sök

Populära nyckelord