Årets Företagare i Stockholms län 2012 utsedd

Textstorlek

Skriv ut

Årets Företagare i Stockholms län 2012 utsedd

Näringsliv

I år går utmärkelsen Årets Företagare i Stockholms län till Ulrika och Arne Lundin som drive Life sience-företaget BioThema AB. Priset delas ut till en företagare som visat prov på att vara extra kreativ och företagsam under året, och som fungerar som en inspirationskälla och förebild för andra företagare i regionen.

Motiveringen till Årets Företagare lyder:
Familjeföretaget BioThema AB, Årets Företagare i Stockholms län 2012, har gjort mångfalden till en av företagets styrkor. Genom ägarnas stora kunnande inom bioteknik har de utvecklat företaget och dess produkter till ett både nationellt och internationellt känt företag som kan mäta sig med de största i branschen - såväl ifråga om innovationshöjd som lyskraft.

BioThema är inte bara ett internationellt företag sett till sin marknad utan även utifrån mångfalden på arbetsplatsen, med en mängd olika nationaliteter bland medarbetarna. Årets Företagare ser detta som en av företagets styrkor.

BioThema har utvecklat en metod som gör det möjligt att mäta liv i alla levande celler. Metoden har en mängd applikationsområden, från att upptäcka urinvägsinfektioner till användning inom exempelvis livsmedelsindustrin och städbranschen världen över.

Varje år delar Företagarna Stockholms län ut priset Årets Företagare i Stockholms län. Med priset lyfter man fram och premierar duktiga och kreativa entreprenörer. Årets Företagare i Stockholms län utses bland de lokala föreningarnas vinnare i regionen. Årets Företagare i Stockholms län går som representant för regionen automatiskt vidare till riksfinalen av Årets Företagare som äger rum i november varje år.

Dela:

Senaste nyheter

Avancerad sökning

Ord i rubrik:

Sök

Populära nyckelord