DeoDoc vinnare i Business Challenge 2013

Textstorlek

Skriv ut

DeoDoc vinnare i Business Challenge 2013

Näringsliv

DeoDoc som har utvecklat en innovativ produkt inom intimhygien utsågs igår till bästa företag i höstfinalen av Business Challenge 2013. I konkurrens med 300 affärsidéer valdes företaget till vinnare av Sveriges främsta näringslivsprofiler.

DeoDoc vann 30 000 SEK samt ett individuellt anpassat affärsutvecklingsprogram och mentorskap från några av Sveriges främsta företagsledare för sin innovativa och modiga lösning på ett genant vardagsproblem.

- Nu kan vi betala våra räkningar säger Hedieh Asadi, medgrundare DeoDoc, med ett skratt. Tack vare Business Challenge har vi blivit exponerade för ett fantastiskt nätverk med fantastiska personer som ger oss en oerhörd skjuts framåt.

Den ideella organisationen Business Challenge ger unga entreprenörer affärsutvecklingsprogram och nätverk i tidiga utvecklingsskeden. Organisationen startades 2010 av Hans Stråberg (tidigare VD Electrolux) och Camilla Ljunggren (entreprenör och uppfinnare av Pluring) och har ett femtiotal av Sveriges främsta näringslivsprofiler knutna till sig, vilka ideellt engagerar sig i unga företag samt som jury i tävlingen. Exempel på personer på plats igår var bland andra Nicholas Högberg, VD 3, Thomas Carlzon, VD IKEA samt Ulf Ekberg, Senior Advisor på Serendipity Innovations.

- Med Business Challenge vill vi hjälpa entreprenörer att gå från idé till första kund. Vi vet att nätverkande och erfarenhetsutbyte över generationer skapar affärsmöjligheter, säger Hans Stråberg, ordförande i organisationen.

Business Challenge gör också skräddarsydda affärsutvecklingsprogram för ett fåtal utvalda bolag. Syftet med programmen är att ge bolagen input och resurser från erfarna entreprenörer, experter och riskkapitalister. Programmen innefattar allt från mentorskap, inspirerande möten, professionell tal- och pitchträning till rådgivning från samarbetsföretagen. Sedan starten 2010 har man hjälpt 1 200 bolag att starta igång sina verksamheter, några exempel på dessa är Sendus och Swef.

Läs mer:
www.businesschallenge.se

Dela:

Senaste nyheter

Avancerad sökning

Ord i rubrik:

Sök

Populära nyckelord