Sida 5 av 178

3 4 5 6 7
Glöm inte A-kassan!

Glöm inte A-kassan!

Tips & Råd

Om du är med i en a-kassa har du som företagare samma skydd som en anställd om du blir arbetslös. Gå med i SMÅA som är en a-kassa just för företagare

I en rekonstruktion är alla vinnare

I en rekonstruktion är alla vinnare

Ekonomi & Bokföring

Har du någonsin övervägt möjligheten att ansöka om att en kund eller leverantör ska försättas i företagsrekonstruktion när de är på obestånd? Genom att agera i rätt tid finns det goda chanser att rädda verksamheten och därmed undvika konkurs. Ett företag som har just företagsrekonstruktioner som sin affärsidé är Svensk Företagsrekonstruktion

5 tips på hur du stärker likviditeten i ditt företag

5 tips på hur du stärker likviditeten i ditt företag

Ekonomi & Bokföring

Att hamna i en så kallad likviditetskris är inte ovanligt, särskilt inte i en uppstartsfas. Det finns dock knep att ta till för att stärka likviditeten - det vill säga organisationens kortsiktiga betalningsförmåga - i ditt företag och undvika att hamna i fällan. Visst krävs det framförhållning och en del planering, men det kommer definitivt att löna sig i slutändan. Vi listar 5 bra tips!

Säkerhetstips till dig som tagit över en lokal

Säkerhetstips till dig som tagit över en lokal

Näringsliv

Nästan vart fjärde företag har drabbats av inbrott under de senaste tre åren. Genom att redan från början satsa på förebyggande åtgärder kan du minska risken att drabbas eller begränsa skadorna om det trots allt skulle inträffa.

Starta eget företag? Så får du fler kunder med hjälp av webben

Näringsliv

44% av Sveriges företagare saknar en hemsida, enligt en undersökning av Visma. Oftast beror det på att de inte tror att en hemsida skulle hjälpa dem att få fler kunder och sälja mer. Samtidigt väljer 9 av 10 konsumenter att i första hand söka på Internet efter produkter och tjänster, vilket visar hur viktigt det faktiskt är för företagare att synas på webben med en säljande hemsida och en proffsig e-postadress.

Sida 5 av 178

3 4 5 6 7

Senaste nyheter

Avancerad sökning

Ord i rubrik:

Sök

Populära nyckelord