Sida 3 av 191

1 2 3 4 5
Så får du koll på arbetstiderna

Så får du koll på arbetstiderna

Ekonomi & Bokföring

En milsten för många företagare är den dagen som man har råd att anställa personal i företaget. Självfallet finns många småföretag där målet inte är tillväxt i form av mer personal men för andra är personal själva kvittot på framgång. Men att anställda medför inte bara ökade kostnader utan också en del praktiska frågor att ta ställning till. Två av dessa är frågan om personalliggare och tidrapportering. Tack och lov finns det många alternativ idag som inte kräver papper och penna.

De 5 bästa investeringarna under 2020

De 5 bästa investeringarna under 2020

Ekonomi & Bokföring

Varför ska man investera? Att investera kan ge dig en extra inkomstkälla, hjälpa dig att få lite extra till pensionen eller rentav rädda dig ur ekonomiska svårigheter i framtiden. Framför allt kan investering hjälpa dig att få dig pengar att växa och att nå dina ekonomiska målsättningar. Oavsett om du precis har sålt din lägenhet och behöver göra något med pengarna eller bara har lite grann till övers att investera så finns det ingen anledning att vänta.

Starta eget - men i vilken form?

Starta eget - men i vilken form?

Näringsliv

När du bestämt dig för att starta egen verksamhet och har en affärsidé på plats och potentiella kunder i åtanke, då är det dags att fundera på i vilken form du vill driva din verksamhet.

Har du koll på din egen sajt?

Har du koll på din egen sajt?

IT & Media

Varför betala för funktioner som andra använder men inte du? EgenSajt har optimerat webbhotellskonceptet och har som enda svenska webbhotell infört resursanpassning. Vilket betyder att du endast betalar för de funktioner du behöver och använder.

Starta din egen uthyrningsfirma

Starta din egen uthyrningsfirma

Näringsliv

En uthyrningsfirma är ett perfekt affärskoncept om du vill starta ett företag som gör folks liv enklare eller roligare på olika sätt. Det finns nästan hur många som helst olika saker du kan erbjuda för uthyrning och här kommer några smarta förslag!

Sida 3 av 191

1 2 3 4 5

Senaste nyheter

Avancerad sökning

Ord i rubrik:

Sök

Populära nyckelord