Ny webbtjänst vill hjälpa entreprenörer gå från idé till färdig produkt

Textstorlek

Skriv ut

Ny webbtjänst vill hjälpa entreprenörer gå från idé till färdig produkt

Ekonomi & Bokföring

Det saknas inte idéer i Sverige, men problemet är att få tar steget från tanke till handling, vilket kräver en kombination av mod, pengar, tid och kunskap. Samtidigt har förutsättningarna aldrig varit bättre för att med tämligen små resurser, snabbt kunna bygga en första version av en produkt/tjänst. Den nya webbtjänsten Startup Garage vill snabba på processen från idé till färdig produkt.

Startup Garage är en ny webbbaserad tjänst som vill ge entreprenörer med goda idéer en vass tjänst som hjälper dem genom den första kritiska fasen, från idé till färdig produkt. Tanken är att entreprenören ska få feedback på sin idé, hjälp med att komma igång, finna partners eller mentorer samt viktigast av allt: via ett belöningssystem, få ett tryck på sig att leverera och göra verklighet av idén.

Utöver det webbaserade verktyget så planerar även Startup Garage ett antal event som ska hjälpa entreprenörer att först paketera sina idéer för att sedan i nästa steg presentera idéerna för både externa finansiärer och media.

Läs mer:
http://www.startupgarage.se/

Dela:

Senaste nyheter

Avancerad sökning

Ord i rubrik:

Sök

Populära nyckelord