Textstorlek

Skriv ut

Missa inte årets Venture Cup

Ekonomi & Bokföring

Nu drar årets upplaga av affärsplantävlingen Venture Cup igång. Venture Cup erbjuder deltagarna utbildning, handledning, bedömning av projekt av en professionell jury samt prispengar på 550.000 kronor.

Tävlingen är öppen för alla och varje år får studenter, forskare, doktorander och deltagare från näringslivet chansen att testa sina affärsidéer och se om just de kan utvecklas och bli framtidens företag.

Tävlingen drar igång den 28 oktober då det är inlämning av Steg 1, affärsidé, men man kan redan nu anmäla sig på Vevnture Cups webbplats www.venturecup.org. Tävlingen sker i tre steg där de deltagande lagen i sista steget ska lämna in en komplett och proffesionell affärsplan.

Venture Cup är en nationell stiftelse som är uppdelad i regionerna nord, syd, väst och öst. I varje region bedrivs en separat affärsplantävling med en vinstpott på 550.000
kronor. Målen som Venture Cup arbetar mot är att stimulera skapandet av nya tillväxtföretag i Sverige och ett ökat entreprenöriellt lärande.

Venture Cup Syd arbetar tillsammans med en rad olika organisationer, institutioner och företag som tillsammans finansierar Venture Cups verksamhet. Gemensamt för alla samarbetspartners är viljan att stödja och främja entreprenörskap och nyföretagande i Sverige. Venture Cup tror på ett spännande tävlingsår och hoppas på att många entreprenörer i landet ska våga att förverkliga sina idéer och hoppas på så sätt kunna bidra till att många nya företag bildas i Sverige.

www.venturecup.org

Dela:

Senaste nyheter

Avancerad sökning

Ord i rubrik:

Sök

Populära nyckelord