Textstorlek

Skriv ut

Julbord och konferens till havs

Affärsresor & Konferens

Sommaren är över och för er företagare kommer nu en spännande höst. Redan nu kan det vara dags att planera konferenser, julbord och andra aktiviteter som gör personalen extra laddat vilket medför att de gör ett extra bra jobb så att ni tillsammans kan få företaget att utvecklas.

Vi på StartaEget.se vill tipsa om en kombinerad konferens- och julbordresa till Riga med Tallink Siljas fartyg.
På en sådan resa kan man verkligen kombinera nytta med nöje på ett väldigt effektivt sätt. På resan över havet utnyttjas tiden bäst genom att boka ett konferensrum. Detta i kombination med god mat och nöjen medför att gruppen svetsas samman vilket såklart är syftet med resan.
Väl i Riga finns massor att göra. Rigas centralmarknad och dess hangarer är nästan ett måste. Det är en ren njutning att följa kommersen i de fem hangarerna.
Gamla stan, Dome Chatedral, Operan, Frihetsmonumentet och ockupationsmuseet, Museum of the Occupation of Latvia, likaså. Sen finns det ett fantastiskt utbud av bra restauranger att välja mellan. De timmar ni spenderar i Riga kommer garanterat att bli en härlig upplevelse.

Väl ombord för hemfärd ges möjlighet för ytterligare mötestid som även nu kan kombineras med en god måltid och lite festligheter på kvällen. Eller varför inte någon timme i pool- och bastuområdet?
En kryssning till Riga är ett enkelt alternativ att kombinera nytta med nöje och där flexibiliteten är stor.
Läs mer om mötesmöjligheterna på: https://www.tallinksilja.se/konferenskryssning


Dela:

Senaste nyheter

Avancerad sökning

Ord i rubrik:

Sök

Populära nyckelord