8 kontorsfavoriter som du inte klarar dig utan

Textstorlek

Skriv ut

8 kontorsfavoriter som du inte klarar dig utan

Näringsliv

Många av oss spenderar en stor del av våra dagar på kontoret. Speciellt som egenföretagare är tiden ofta dyrbar, och allt som förenklar och effektiviserar vardagen är välkommet. Nedan presenterar vi våra 8 kontorsfavoriter som du inte klarar dig utan.

swedoffice-arsoversikt-whiteboard
1. Planera din tid
Trots dagens digitala kalendrar och påminnelser kan det vara svårt att hålla koll på planeringen. En klassisk kalender är praktisk då du får allt samlat på ett ställe, och du kan se möten och annat direkt på väggen eller på skrivbordet. Redan nu går det att köpa almanackor och kalendrar för 2017, välj bland 400 varianter här.

swedoffice-standup-air
2. Glöm inte ergonomin
Det är viktigt att inte bli för stillasittande, både för att hålla tröttheten borta samt av ergonomiska skäl. Bäst är att variera mellan sittande och stående. Använd en arbetsmatta när du står upp, till exempel den ovan från märket Matting. De har även en app som säger till när det är dags att ställa dig upp – sök på StandUp! i App Store eller Google Play.


swedoffice-jopa-wow
3. Ordning och reda
Att sortera in fakturor och kvitton i pärmar kanske inte är det roligaste med att driva eget företag, men håller du ordning från början slipper du hamna mitt i ett papperskaos när det är bokföringstider. Färgkodade pärmar och pärmregister hjälper dig en bra bit på vägen.


swedoffice-frixion-clicker
4. Tillåt dig själv att göra misstag
Pennor med raderbart bläck, exempelvis Frixion Clicker från Pilot, är ett måste på skrivbordet. Bläcket kan enkelt suddas ut med toppen av pennan. Perfekt för mötesanteckningar och notiser i din kalender.


swedoffice-firstaidkit
5. Säkerheten framför allt
Förbandslådan är en sådan produkt som man inte inser att man behöver förrän det är försent. Investera i ett First Aid Kit från Cederroth så är du redo ifall olyckan skulle vara framme.


swedoffice-dax-alcogel
6. Undvik att bli sjuk i höst
Är du orolig för alla sjukdomar som kommer med hösten och vintern? Säkra upp med handsprit för att skydda dig mot bakterierna så länge som möjligt. Alcogelen från Dax med doft av päron och vita liljor är perfekt att ha ståendes på skrivbordet.


swedoffice-rexel-id-guard
7. Skydda dina uppgifter
Rexel ID Guard är en sekretesstämpel som genom en enkel rullning täcker över den text du vill hålla hemlig. Stämpeln har ett unikt mönster som har utformats för att maskera all typ av text. Perfekt när du bara vill maskera en del av ett dokument.


swedoffice-streetz-headphones
8. Vad vore vardagen utan musik?
Lyssna på klassisk musik för att behålla koncentrationen, snabba låtar för att piggna till eller titta på ett matnyttigt webinar. Oavsett så är snygga och brusreducerande hörlurar ett måste när du vill skärma av lite.


Alla produkter i den här listan – och ungefär 13 000 till – finns att köpa på SwedOffice.se. De säljer kontorsmaterial till företag och har snabba leveranser inom hela Sverige. Det är dessutom alltid fraktfritt på beställningar över 500 kronor. Anmäl dig till nyhetsbrevet eller håll koll på hemsidan för att ta del av erbjudanden och kampanjer.

Dela:

Senaste nyheter

Avancerad sökning

Ord i rubrik:

Sök

Populära nyckelord