6 anledningar till att konferera till havs

Textstorlek

Skriv ut

6 anledningar till att konferera till havs

Affärsresor & Konferens

StartaEget.se testade Silja Lines konferensutbud på fartyget Silja Serenade under en resa till Helsingfors. Här kommer en sammanfattning av de största fördelarna med en konferens till havs med Silja Line som värd.

1. Kreativitet. Konferensdeltagarna är samlade under hela resan. Det blir lätt kreativa spontandiskussioner även efter mötets slut när deltagarna slappnar av. Ingen har möjlighet att avvika utan hela gruppen hålls ihop så mycket som man vill att gruppen ska hållas ihop.

2. Flexibiliteten. Det finns många möjligheter i konferensutrymmet och det går att flytta väggarna och anpassa utrymmet efter antalet deltagare. Eller så förlägger man mötet i en restaurang eller på en bar. Det går att ha riktigt bra möten oavsett om gruppen är liten eller stor.

3. Sammansvetsande. Två dygn tillsammans under trevliga former gör att gruppen svetsas samman.

4. Valmöjligheterna. Ombord på Serenade finns det fantastiska möjligheter till smakupplevelser. Det finns ett flertal restauranger som håller väldigt hög kvalitet. Två riktiga höjdare är skaldjursrestaurangen Happy Lobster och den italienska restaurangen Tavolata.

5. Personalen. De som arbetar i konferensen ombord på Serenade är proffsiga och hjälpsamma. Det är lätt att ordna en lyckad konferensresa.

6. Priset. Sett per person får man mycket för investerade pengar. Om bara den som planerar konferensen har en bra agenda blir det med största sannolikhet en god investering för företaget.

Vi på StartaEget.se valde en gemensam sightseeingtur med buss genom Helsingfors. Ett trevligt avbräck i en annars intensiv konferens. Ett alternativ vi kan rekommendera varmt. Det finns annars väldigt många bra restauranger i Helsingfors där man kan välja att intaga sin lunch.

Varannan tur till Helsingfors är med Silja Symphony som har samma utbud som Silja Serenade.

Läs mer om konferenser till havs på SiljaLines hemsida


Dela:

Senaste nyheter

Avancerad sökning

Ord i rubrik:

Sök

Populära nyckelord