Evelina Axelsson

Namn:

Evelina Axelsson

Ort:

Skänninge

Företag:

Evelinas nagel, bak och kreativa shop HB

Presentation:

Glad tjej på nyss fyllda 23 som tror att livet är till för att levas, att ingenting är omöjligt och satsar allt jag äger och har för att komma dit jag vill.

Tillsammans med två hundar och sambo slutar vi aldrig renovera huset vi köpte 2009, för vilket hus blir någonsin klart?

Älskar livet och vad det har att erbjuda och står för allt klyschigt positivt tänkande som upprepats en gång för mycket.

Får ibland en töntig åldersångest för jag hade velat sett mig själv komma längre vid 23 års ålder, lider ständigt av prestationsångest och har flera fulla anteckningsblock med ideér som jag någon gång vill uppfylla.

Är dessutom super skraj för att livet är alldeles för kort för att hinna med allt jag vill, så bäst att jobba på.

Och vad gör det om jag inte klarar detta projekt? Jag har ju tusen andra som gärna vill uppfylls då! Man måste ju faktiskt våga för att vinna.

Älskar allt som gör livet lite finare i både trädgård, hem och utseende. Mår som allra bäst när hemmet är fullt av de människor jag tycker bäst om, men att få tid till det ligger ibland lite under prioritering.

Älskar dessutom människor som lyckas i livet, varesig det är ett fint hem eller karriär och gottar mig mer än gärna tråkiga söndagseftermiddagar med att läsa om människors karriärstorys tillsammans med alldeles för söta kakor.

Jag lyckas aldrig beskriva mig en presentation, det finns för mycket av mig, mina intressen, viljor och bestämda åsikter för att få plats helt enkelt.

http://www.styleandfunstuff.se

http://styleandfunstuff.wordpress.com

http://www.facebook.com/styleandfunstuff

Antal inlägg i forumet:

24

Medelbetyg på inlägg:

Registrerad:

2011-04-29

Senast inloggad:

2012-09-30

Senaste inlägg i forumet

Senaste företagsannonser

Denna användare har inte lagt in några annonser

Nätverk av vänner

Jan-Adam Johansson

Namn:

Jan-Adam Johansson

Företag:

Chansonett Design