Enkel registrering helt gratis

Forum för företagare

Det är helt kostnadsfritt att läsa eller skriva inlägg i forumet och det enda vi kräver är att du är medlem.

Bli medlem

Sida 2 av 2

1 2
Forum Affärsidéer

Dåligt av ledningen

Inlägg 11 av 14

2005-05-26, kl 11:21

Redaktionen

Redaktionen

Inlägg: 11

Hej!
Kanske bästa att jag besvarar kritiken eftersom det verkar finnas en uppfattning av att vi skiter i vad våra medlemmar tycker, vilket är helt fel.

Vi vet att vårt forum är under all kritik, men vi tog beslutet att inte lägga in ett tillfälligt forum utan istället vänta tills den nya versionen av sajten är klar. Detta för att kunna koppla rubb och stubb till den nya medlemsdatabas som kommer ligga till grund för sajten.

Under april genomförde vi en medlemsundersökning för att kontrollera att vi fått med alla önskemål från medlemmarna. Undersökningen visade tydligt vikten av fler funktioner för nätverkande mellan medlemmarna, och gav oss massor av kreativa förslag på nya medlemstjänster.

Idagsläget har vi ingen möjlighet att läsa igenom ALLA inlägg som postas i forumet, däremot så får vi in massor av mail från medlemmar som tipsar oss om inlägg som inte följer forumet regler. Dessa regler är följande:

# Respektera andra medlemmar.
# Hålla dig till ämnet, och repetera inte samma inlägg i flera forum.
# Använd ett vårdat språk.
# Gör inte reklam för tjänster eller produkter du själv säljer. Kommersiella annonser kan kostnadsfritt läggas in på vår Köp & Sälj-marknad.
# Massutskick är inte tillåten från eller till något av våra forum.
# Inläggen måste följa svensk lagstiftning. Inläggs som kan uppfattas som uppvigling, hets mot folkgrupp, barnpornografi, sexuella trakasserier, förtal, personliga angrepp polisanmälas.
# Du får ej publicera andras namn, adress, e-postadress, webbsideadress, telefonnummer eller annan falsk information.
# Det är inte tillåtet att distribuera upphovsrättsskyddat material som du ej äger rätten till, och inte heller efterlysa sådant material.

Av de inlägg som vi tar bort så är de flesta reklam/annonsering som istället bör läggas in i vår Köp & Sälj-marknad, som också är helt kostnadsfri!!

Har ni fler frågor eller funderingar kring tjänsten, eller tips på förbättringar, tveka då inte att kontakta mig direkt. Ni når mig på emil.paulsson @ startaeget.se eller på telefon 0736-50 92 77.

Mvh.
Emil Paulsson
Redaktör & Ansvarig utgivare
www.startaeget.se

Inläggets betyg
Svara Svara med citat

Inlägg 12 av 14

2005-05-26, kl 11:46

username

Tom
Berg

Inlägg: 33

Kanske bästa att jag besvarar Emil eftersom det verkar finnas en uppfattning av de skiter i vad medlemmarna tycker, vilket tydligen är helt fel.

Tack för att du har klargjort en del saker men varför ska det ta sån lång tid innan du kan komma med ett svar?

Alla förstår väl att du/ni inte har möjlighet att kolla alla inlägg men varför inte tydligt visa resultaten på erat utskick på sidan med en enkel tidsplan, behöver inte vara något avancerat utan bara att "forumet planeras att byggas om efter medlemmarnas önskemål..."

Måste vara bättre än att bara sitta helt tyst och reta upp era medlemmar..

Varför inte anlita några eldsjälar som övervakar forumet som moderatorer gör i seriösa forums, om ni inte har tid själva?

/ Simon

Inläggets betyg
Svara Svara med citat


Inlägg 13 av 14

2005-06-04, kl 16:45

username

Borttagen
medlem

Inlägg: 15

Kul att någon bryr sig om att svara iaf.

Jag är bevandrad inom webbdesign och har mycket svårt att se varför man absolut måste vänta med att ta fram ett nytt forum.

Det man blir lite rädd för är att ni återigen tänker koda ett eget kasst forum. Använd något av de färdiga, Vbulletin eller PHP BB. Det är de absolut bästa forumen och det ska igentligen inte ens behövs funderas på att använda något annat.

Lägg upp ett sådant NU och anpassa det efter denna design. Det är gjort på under en timme. Jag kan t om erbjuda mig att göra det åt er helt gratis om det ska behövas.

Som andra säger har det uppenbarligen lovats väldigt länge att bättre forum ska komma, men tydligen har det inte hänt särskilt mycket. Hur långt har ni kommit på den nya siten? Vad ska den inehålla? Vad är det ni gör igentligen?

Eftersom det lovats och snackats så lång tid låter det mer som skitsnack än verklighet i mina öron.

Trist att mer eller mindre den enda siten som finns på ämnet som är stor nog ska ha en värdelös webbmaster.

Inläggets betyg
Svara Svara med citat

Inlägg 14 av 14

2005-06-07, kl 01:41

larsarenander

larsarenander

Inlägg: 1436

Jag vet inte om jag var ensam om att när man frågade hur det skulle göras så slocknade det innan det var färdigt.
Lars
lars_arenander@rocketmail.com
Start av företag och ekonomistyrning

lars_arenander@rocketmail.com EKONOMISTYRNING Utgivning av min bok KVINNA I STRID. Engelsk version WOMAN IN BATTLE ISBN NR 978-91-981066-1-9 finns nu tillgänglig i Sverige.

Inläggets betyg
Svara Svara med citat

Sida 2 av 2

1 2