Enkel registrering helt gratis

Forum för företagare

Det är helt kostnadsfritt att läsa eller skriva inlägg i forumet och det enda vi kräver är att du är medlem.

Bli medlem
Forum Marknadsföring & Reklam

Söker marknadsförare/översättare som kan tyska

Inlägg 1 av 2

2017-03-03, kl 11:08

malinhenning

malinhenning

Inlägg: 1

Söker marknadsförare/översättare som kan tyska

Hej,

Jag representerar ett företag svenskägt företag på Malta som arbetar med försäljning av marknadsinformation på nätet , bland annat databaser som omfattar myndigheter, föreningar, organisationer, företag och privatpersoner. Företaget fokuserade från början bara på den svenska marknaden och expanderade därefter till Danmark och Norge också. ( Mer info finns på https://leadsson.se )

Nu finns vi etablerade i över 10 länder och behöver därför hjälp med av någon språköversättare som även har skills för att arbeta med marknadsföring och e-handel. Vi söker främst tysktalande personer, alternativt någon som har foten inne i den amerikanska marknaden. Här ser vi en ännu större potential till att växa.

Har du ett företag eller är en frilansare som kan andra språk så är vi intresserade av att komma i kontakt med dig. Behärskar du webbdesign så är även detta ett plus.

Svara Svara med citat

Inlägg 2 av 2

2017-03-04, kl 07:56

gallimattias

gallimattias

Inlägg: 2

Hej!

Ta kontakt med oss på CE översättningsbyrå. Vi översätter till och från över 70 språk med hjälp av professionella översättare. Skicka filerna så återkommer vi med en offert på uppdraget.

Vi ser fram emot att höra från dig!

www.ce.se

Inläggets betyg
Svara Svara med citat