Enkel registrering helt gratis

Forum för företagare

Det är helt kostnadsfritt att läsa eller skriva inlägg i forumet och det enda vi kräver är att du är medlem.

Bli medlem
Forum Finansiering & Riskkapital

Företagslån? Vi hjälper dig!

Inlägg 1 av 2

2016-01-29, kl 13:41

Jakobpartners

Jakobpartners

Inlägg: 1

Företagslån? Vi hjälper dig!

Hej!

Vi på Jakob&Partners AB är ett bolag som sitter i centrala Stockholm på Jakobsbergsgatan.

Vi erbjuder företag olika typer av tjänster för att öka sin försäljning och bygga sitt varumärke och har i dagsläget tätt samarbete med Sveriges största kreditmarknadsbolag. De jobbar ungefär som en bank, fast endast mot företag.

De erbjuder företagslån mellan 500.000 kr ända upp till 12,5 miljon, men även fakturabelåning, orderfinansiering och fakturaköp m.m
Våra samarbetspartner är flexiblare än de vanliga bankerna är och de är mer benägna att säga Ja till fler företagare som är ute efter att expandera sin verksamhet eller helt enkelt behöver lite extra kassalikviditet. Ränta sätts individuellt och ligger mellan 7-12%. Realsäkerhet krävs.

Om något av detta låter intressant eller du kanske bara vill veta mer kan ni nå oss måndag till fredag 8-16, eller maila oss så återkommer vi så fort vi kan.


Jakob & Partners AB
Org.nummer: 559044-5747

www.jakobpartners.se
[email protected]
08-12154184

Svara Svara med citat

Inlägg 2 av 2

2016-05-13, kl 12:04

KarlChristian

KarlChristian

Inlägg: 7

Lånar tråden lite eftersom det handlar om företagslån.

Att ta lån till sitt företag kan ju vara en relativt stor och viktig sak att ta itu med, i synnerhet för ett mindre företag. Jag rekommenderar självfallet att man noggrant överväger vilket typ av lån man skall ta och hos vilken kreditgivare innan man bestämmer sig. Räntor, kostnader och villkor skiljer sig kraftigt mellan olika finansbolag och banker.

Jag utvecklar just nu en tjänst för detta ändamål där man som företagare enkelt skall kunna jämföra företagslån och krediter.

www.lantillforetag.se är adressen och inom kort kommer vi att släppa jämförelsetjänsten på sidan. Vi hoppas att på det sättet kunna hjälpa mindre företag att hitta förmånligare lån.

FordonFinans - Sveriges nya bilsajt!

Inläggets betyg
Svara Svara med citat