Enkel registrering helt gratis

Forum för företagare

Det är helt kostnadsfritt att läsa eller skriva inlägg i forumet och det enda vi kräver är att du är medlem.

Bli medlem
Forum Affärsidéer

Affärs partner sökes

Inlägg 1 av 3

2011-08-10, kl 23:29

alvcla

alvcla

Inlägg: 12

Affärs partner sökes

Jag driver en webbshop som säljer Alpacka kläder (Alpacka är speciellt bl. a.ekologiskt, otroligt varm, mm. Läs mer på nätet om du inte vet det). Men nu vill jag fokusera på en enda produkt (som säljer bäst, är lätt att hantera och har vanligen bra acceptans) via nätet. Resten säljs till andra klädbutiker, alltså inte via Internet. Riskerna är ganska låga och lönsamheten är god för denna produkt.
Jag söker en affärspartner som vill satsa på denna lönsamma produkt. Du ska vara beredd att investera kapital (det rör sig inte alls om stora belopp), vara med i beställningsrecessen (design, färg, mm), hjälpa till med marknadsföring, underhålla webben med innehåll (kanske blogg) samt vara aktiv på de sociala medierna. Vidare kan du vara med om att hjälpa till att sälja övriga kläder till andra klädbutiker
Jag erbjuder dig en viss % av företaget beroende på hur mycket du vill satsa. Tanken är också att expandera till övriga Norden. Jag tror du är en person som gillar kläder, design, mode. Du är duktig på att skriva (texter, blogg, social medier, mm) och du är bekväm med webben och de sociala medierna. (gillar du även fotografering då är det plus)

Svara Svara med citat

Inlägg 2 av 3

2011-08-22, kl 11:28

Heavenly

Heavenly

Inlägg: 1

Hej,

Vad heter din webbsida? Tänkte gå in och se lite mer exakt vad du säljer idag. Jag är modeintresserad, öppen för att göra något annat än jag gör idag (anställd - arbetar som kundansvarig inom service-branschen). Uttrycker mig snabbt, enkelt och smidigt i tal och skrift. Hör gärna av dig om du inte redan fått intressanta svar här.

Hälsningar
Monica

Inläggets betyg
Svara Svara med citat

Inlägg 3 av 3

2011-08-23, kl 23:39

alvcla

alvcla

Inlägg: 12

Hej

Tack för ditt svar. Kul att du är intresserad. Min Webbshop heter www.alpachu.com Jag håller på att göra om sjaten inför hösten. Tygnpunkten kommer att vara fina Alpacka strumpor som jag håller på att importera. Tanken är att strumporna ska säljas via weebben (på sikt hela Skandinavien) men även till andra affärer. Alpacka strumpor säljer bra. Viadre säjer jag övriga kläder (typ Ponchos, Sjalar, mm )som direkt beställning till andra butiker.

Om du är intresserad var vänlig och skriv till mig: [email protected]

Bästa Hälsningar
/Alvaro

Inläggets betyg
Svara Svara med citat