Enkel registrering helt gratis

Forum för företagare

Det är helt kostnadsfritt att läsa eller skriva inlägg i forumet och det enda vi kräver är att du är medlem.

Bli medlem
Forum Affärsidéer

Entertainment Express

Inlägg 1 av 1

2005-03-11, kl 09:38

username

Mikael
Hagelqvist

Inlägg: 4

Entertainment Express

Hej
Nu söker vi flera franchise tagare.

Jag heter Mikael Hagelqvist och undrar bara om du har hört talas om Entertainment Express, ett nytt svenskt AB som startades 1 december 2004 i Sverige och kommer att startas i No, Tys, Eng, Fin, Dan & Pol redan under 2005.

VD för företaget heter Per Dagergerd och har varit med och byggt upp över hundra företag inom svenskt näringsliv bl.a. kom han på `Stockholmsmodellen som har gjort tidningen Metro till världens näst största morgontidning.
Han har även arbetat på On Off. där han höjde deras vinst med 48 % på ett år.

Nu har han startat Entertainment Express och om du skulle vara intresserad så skulle du få en topp position i företaget.
Kampanjen som vi har nu handlar om att man får den nya BIB Delux för priset av en BIB fram tills 18/3. Missa inte detta fantastiska erbjudandet.

Att vara representant går ut på att ha en egen hemsida som ser likadan ut som företagets där dina kunder går in och hyr dvd film, spel och köper hemelektronik och musik.

Det som skiljer sig från avsevärt från andra nätverk är att Entertainment Express kommer att göra massiv reklam kampanjer överallt och kunderna som kommer in den vägen fördelas jämnt på alla representanter.

Man får alltså gratis kunder som ger super bra provision. För 400 kunder får man 108 000 se kr/år och för 1000 kunder 300 000 se kr/år.
Verkligen en super bra provision!

Jag är 32 år och arbetar annars som lastbils chaufför och bor i Kävlinge.
Ring gärna om du har några frågor.
0735-00 51 61 / 046-73 30 86
[email protected]
Mikael.Hagelqvist

Svara Svara med citat