Enkel registrering helt gratis

Forum för företagare

Det är helt kostnadsfritt att läsa eller skriva inlägg i forumet och det enda vi kräver är att du är medlem.

Bli medlem

Sida 2 av 2

1 2
Forum Affärsidéer

starta egen hemsida

Inlägg 11 av 18

2005-03-05, kl 09:47

username

Nisse
Kräm

Inlägg: 8

Jag har tittat på flera av förslagen på hemsidor som har lagts upp här. En del hemsidor (och ni ska sälja tjänsten??!!!) ser ut som ni precis gått ut halva grundkursen i webbdesign.

Och såna där som säljer en hel omgång hemsida för 500 kr - Det är ju knappast fråga om VITT jobb. Inget riktigt företag kan lägga ner flera timmars arbete och bara få 500 kr betalt för det.

Sen att det sitter nån arbetslös snorvalp och gör en hemsida för 500 kr. ... eller som flertalet exempellänkar i detta forum - folk som precis gått halva kursen i webbdesign - det ser inte bättre ut i allafall.
Det är ungefär samma med grafisk design... bara för att du gått grundkursen i Word betyder inte det att du är fullutbildad grafiker som kan göra böcker, tidningar osv.

Inläggets betyg
Svara Svara med citat

Inlägg 12 av 18

2005-03-05, kl 10:40

No Image

Borttagen Medlem

Inlägg: 0

fy!! Ni borde skämmas alla som annonserar och erbjuder webdesign, ni har dem fulaste sidor som jag har sett,det märks att ni har gått på datortek genom arbetsförmedlingen.
Usch!!
levande exempel på dålig webdesign; liknar efterlyst vänta tills Rorbert Aschberg får se dig.
http://www.brandtz.dk/webbdesign/
http://www.rocka.nu/refs.asp
kolla noga,alla hemsidor ser likadana ut,fyrkantiga och färglösa.

Skämtar ni med?
http://web.telia.com/~u54520180/Hemsidor.htm vad är detta för någon,fulaste hemsidor någonsin. Det är alltså som din design har fastnat i början av 90 talet.
Länkar till vänster och innehållet till höger,alla dina sidor ser likadana ut..och fyrkantiga.

Inläggets betyg
Svara Svara med citat


Inlägg 13 av 18

2005-03-06, kl 16:05

username

jakob
svensson

Inlägg: 8

Vad ska du ha din hemsida till? Det finns mängder med sidor där du kan lära dig. Tex.
http://www.w3schools.com/
eller titta på elektronik.infart.se för fler tips.

Inläggets betyg
Svara Svara med citat

Inlägg 14 av 18

2005-03-07, kl 16:22

username

Jani
Lokka

Inlägg: 29

Jag tänker inte tolerera att ni kastar skit på folk som förasöker iallafall. Undrar vem som kan säga att en hemsida är ful. OM kunden är nöjd och har betalat varför bry sig!!!
Skulle vilja se en av dina hemsidor webexperten och kan du inte visa upp nån som är bättre ska du inte uttala dig.
Nissek>> Jag är inte utbildad webdesigner och försöker inte ens sälja hemsidor men jag skulle med lätthet med dagens programvaror (dreamweaver,phpnuke oscomerce m.m ) med lätthet kunna slänga upp en hemsida på drygt en timme. Frågan är hur snygg den är. Okej den är ful men den är billig och funktionell. Jag betalar skat och sociala och har på en timme tjänat ca 200 kr lågt räknat. Givetvis kan man skaffa fetare, finare häftigare sidor med animationer m.m men då kostar det 10 - 15 tusen kr. det är tyvärr inte många små företag som inte har råd med det. Om kunden är nöjd så är det väl inga problem. Stå på er alla webdesigners som försöker iallafall. Bry er inte om folk som bara försöker trycka ner er. Lyssna på era kunder och gör dem nöjda.

Inläggets betyg
Svara Svara med citat

Inlägg 15 av 18

2005-03-27, kl 07:10

username

Linus
Rantalainen

Inlägg: 2

Citat:

Ursprungligen postat av:

kan nogån hjälpa mig??
jag vill ha min egen hemsida
jag vet inte hur man göra det
tack




Jag hjälper dej mer än gärna med din hemsida. Jag bygger den precis så som du vill ha den tills du blir nöjd, jag är dessutom mycket billig! Kontakta mej på [email protected] så snackar vi mer!

Inläggets betyg
Svara Svara med citat


Inlägg 16 av 18

2005-04-14, kl 22:34

username

Nisse
Kräm

Inlägg: 8

Det är synd bara för alla stackars kunder som råkar stövla på er först och få fula sidor och behöva betala för det. Till o med grannungen som är 5 år kan bättre. ochhan kostar väl en klubba eller något.

Förstår att ni är desperata efter att få jobb. Tycker du även att alla som har en skrivmaskin eller dator ska skriva en bok också och att alla med filmkamera ska göra en film?

Inläggets betyg
Svara Svara med citat

Inlägg 17 av 18

2005-04-16, kl 21:18

No Image

Borttagen Medlem

Inlägg: 0

jag vill inte kasta skit på folk,tills vidare har jag bara jobbat med oscommerce och PHp om du vet vad det är, här kommer några exampler på vad jag har gjort under tiden:
http://www.pixelsolutions.info/12/
http://www.pixelsolutions.info/store/

hur mycket tycker du att jag ska ta betalt för dessa sidor?
som du ser det ingår flash..

Det måste finnas en gräns när det gäller web design, det bästa som du kan göra är att lär dig mer om web design och om färger..
Om någon vill och är intresserad kan jag hjälpa till med en dynamisk hemsida i PHP, statiska hemsidor som html är passe, man alltid behöver uppdateringar och sånt..
Om du har en webbsida idag har du redan förstått att CMS (Content Management System) eller innehållshanteringssystem är den enda lösningen att sprida ansvaret för uppdatering och drift även till vanliga användare,enkel sagt vem som helst kan uppdatera en dynamisk hemsida än html.
Det finns en inloggningssida där för man skriva sin lösenörd för att ha tillgång till administrationen för att uppdatera innehållet nyheter,diskussionsforum etc..kalender,händelser.

Inläggets betyg
Svara Svara med citat

Inlägg 18 av 18

2005-04-23, kl 19:21

username

Gunnar
Elmroth

Inlägg: 7

Citat:

Ursprungligen postat av:

kan nogån hjälpa mig??
jag vill ha min egen hemsida
jag vet inte hur man göra det
tack


Finatta,
pröva att gå in på www.hemsida.ws .
Gunnar

Inläggets betyg
Svara Svara med citat


Sida 2 av 2

1 2