Enkel registrering helt gratis

Forum för företagare

Det är helt kostnadsfritt att läsa eller skriva inlägg i forumet och det enda vi kräver är att du är medlem.

Bli medlem
Forum Utlandsetablering

Marknadsföring

Inlägg 1 av 1

2011-09-26, kl 15:37

Astiglund

Astiglund

Inlägg: 2

Marknadsföring

Hejsan Alla glada nya företagare!

Jag vill jättegärna hjälpa nya företagare att marknadsföra sig. Både i print och personer som behöver en webbshop,hemsida etc.

Jag är Marknadskonsult på Malmöbladet som är Malmös äldsta lokaltidning med hela 93 år på nacken. Sedan starten 1918 har mycket hänt med tidningen men framför allt har Malmöbladet blivit en självklarhet i många Malmöbors vardag.

Varje månad dimper Malmöbladet ner hos 32 500 villaägare i Malmö, Vellinge, Falsterbo, Skanör, Höllviken och Trelleborg. I tidningen finner du säsongsbetonade artiklar och reportage inom Hus & Hem, Mat & Dryck, Sport & Fritid, Kultur & Nöje etc.
Varje månad utser redaktionen även månadens Malmöprofil, där ett stort portträtt görs. I september månad kunde vi stolt presentera MFF’s huvudtränare Rikard Norling som månadens profil.

Enligt SCB har Malmöbladet 96 000 potentiella läsare varje månad i print. Utöver detta levereras dagsfärska nyheter varje timme på hemsidan, med ungefär lika många besökare varje månad.

Varje år väljer över 300 företag att synas i Malmöbladet just för den selekterade målgruppen men även för den låga kontaktkostnaden.
Inget behov är för litet eller för stort. Malmöbladets annonsavdelning hjälper dig och ditt företag att synas i rätt sammanhang men även hitta en kostnadseffektiv marknadsföringskampanj. Genom att lägga upp en strategisk kampanj kan vi tillsammans se till att öka din försäljning men även genom frekvensrabatt dra ner dina marknadsföringskostnader.

Hör gärna av er så kan vi diskutera vidare, vår filosofi är att alla ska vara med. Stora som små och matchar då självklart priset så du som kund blir nöjd!

MVH

Anton Stiglund
0730559634
[email protected]
www.malmobladet.se

Svara Svara med citat