Enkel registrering helt gratis

Forum för företagare

Det är helt kostnadsfritt att läsa eller skriva inlägg i forumet och det enda vi kräver är att du är medlem.

Bli medlem
Forum Övrigt

Driva eget från utlandet

Inlägg 1 av 4

2010-07-25, kl 00:38

username

Richard
Svensson

Inlägg: 12

Driva eget från utlandet

Hej,

Jag går i tankarna på att starta ett eget bolag och i början kommer det troligtvis vara väldigt knapert. Idén jag har kräver inte att jag behöver vara bunden till en viss plats då allt sker på nätet. Jag funderar därför på att bosätta mig i något land i 3-6 månader där jag kan leva riktigt billigt. Gärna Thailand, Malaysia eller liknande där det är relativt billigt och även varmt. Det enda jag behöver är en hyfsad internetuppkoppling och givetvis tak över huvudet :-)

Är det någon som har erfarenhet av att göra så här? Skulle vara intressant att höra om andra som gjort liknande saker och om ni har några ställen att rekommendera.

Svara Svara med citat

Inlägg 2 av 4

2010-10-06, kl 17:05

marwinn

marwinn

Inlägg: 1

Hej jag är inne på samma sak och skulle vilja hitta någon som delar mina ideer och kanske kan vi hjälpas åt . Hör av dig om du är intreserad fortfarande/M

Inläggets betyg
Svara Svara med citat

Inlägg 3 av 4

2010-10-13, kl 19:35

PerÖberg

PerÖberg

Inlägg: 1918

Du kan ju driva varifrån du vill. Det viktiga är att ha ett företag registrarat. Och bor du i utlandet kan det vara ett utländskt företag - vissa länder undviker man dock, o troligast enklast med svenkst företag. Postgången är A och O, Eftersända post. Kostar en del till länderna du anger, kanske 3000 eller nått per halvår. Internetbank. SKYPE på datan laddad med pengar så du kan ringa från din dator - billigt,  och snabb Internetuppkoppling. Lycka tillPer ÖbergNew Delhi

Per Öberg, New Delhi
Den verkliga Indienspecialisten - import - export och en massa annat

Inläggets betyg
Svara Svara med citat


Inlägg 4 av 4

2010-10-30, kl 15:57

Andersson

Andersson

Inlägg: 13

Ifall Du menar näthandel är det fritt fram starta det var som helst med undantag av vissa länder med diktatur eller kommunism. Däremot kan deras regler vara mycket hårdare än i Sverige. Dessutom löper Du oftare större risk att bli kontrollerad ständigt som utlänning.

Inläggets betyg
Svara Svara med citat