Enkel registrering helt gratis

Forum för företagare

Det är helt kostnadsfritt att läsa eller skriva inlägg i forumet och det enda vi kräver är att du är medlem.

Bli medlem
Forum Webb & E-handel

E handel

Inlägg 1 av 3

2007-11-10, kl 11:01

username

Ronny
Haukås

Inlägg: 3

E handel

Hej!!

Någon som har erfarenhet av Wopsa och deras gratisprogram. Skall starta E-handel i dagarna. Är lite osäker på att hanteringen av OS commerse Zencart , Har endast gjort hemsidor i Dreamweaver och vet ej hur mycker programmering det är i dessa program hos Wopsa.

Tacksam för svar..
Henrik

rh

Svara Svara med citat

Inlägg 2 av 3

2007-11-14, kl 09:02

username

Martin
Horak

Inlägg: 22

Wopsa's "gratis program" är en "modul" av CPANEL dvs kontrollpanel som dem använder. Denna modul heter FANTASTICO. Det finns flera andra webbhotell som kör med detta.

Vad det gäller OsCommerce så kräver den hel del pillande dels för att skapa en egen template om man inte vill köpa en färdig men även för att få till diverse moduler för frakt och betalning etc. 
Det fick dock hjälp att få: www.oscforum.se för OsCommerce.

Zencart bygger i stort sett på samma system vad jag har sett vid en snabb överblick. Har inte provat själv. Har sett att det finns ett svenskt forum.

Alternativ är att du hyr en webshop hos någon leverantör. Då funkar shoppen oftast med en gång och har alla moduler installerade från början.

Ett alternativ som kostar en liten slant är MIDICART från Coxco.se


Vad du än väljer så var beredd på att få pilla en hel del själv.

Lycka till med ditt val..



Inläggets betyg
Svara Svara med citat

Inlägg 3 av 3

2007-11-14, kl 09:36

username

Kent

Inlägg: 204

Det finns även CubeCart som är gratis och fungerar rätt bra. Coxcos webshop har dock ingen inloggning utan det får man lägga till själv eller be nån göra. Sen finns det också Joomla. Men det är som Martin säjer: det är lite pill innan det fungerar. Vilket det oftast är på webbhotel också om man vill ha en egen design som inte liknar alla andras.

Inläggets betyg
Svara Svara med citat