Enkel registrering helt gratis

Forum för företagare

Det är helt kostnadsfritt att läsa eller skriva inlägg i forumet och det enda vi kräver är att du är medlem.

Bli medlem
Forum Affärsidéer

Hjælp..Vill Køpa Land i Thailand och bygga bungalows!!

Inlägg 1 av 4

2004-07-15, kl 15:32

username

Mikael
Magnusson

Inlägg: 13

Hjælp..Vill Køpa Land i Thailand och bygga bungalows!!

Skulle kunna tænka mig att køpa land i thailan och bygga bungalows, stæmmer det att man måste vara thailænsk før att få køpa land? och hur mycket kostar land?? + att vart vænder man sig om man vill køpa?
Mvh Mikael Magnusson

Svara Svara med citat

Inlägg 2 av 4

2004-08-03, kl 10:20

username

Camilla
Thornander

Inlägg: 1

Japp man måste vara Thailändsk medborgare. Däremot kan man som utlänning arrendera mark på mellan 10-100 år (väldigt vanligt sätt). Finns även andra sätt att komma runt reglerna, köpa genom ett Thailändskt bolag, eller ha en Thailänsk kontakt som äger marken och skriva avtal med den mm. Är inte jätte insatt hur det fungerar (bodde i Thailand tidigare) men hoppas det är till någon hjälp! OBS Den senaste tiden har det varit mycket diskussioner i Thailand att man ytterligare vill skärpa reglerna för utlänningar som driver hotell/barer i landet..

Lycka till!

Inläggets betyg
Svara Svara med citat

Inlägg 3 av 4

2004-09-13, kl 11:26

username

Julia
Wirdheim

Inlägg: 2

Hej, Jag bor i Thailand nu, och kan bara instämma att det är rätt klurigt att köpa land här. Man får se till att man "täcker ryggen" så att säga. Det bästa är kanske om du hittar en partner i Thailand. Kontakta ambassaden i BKK, eller sv handelskammaren. Lycka till!

Inläggets betyg
Svara Svara med citat


Inlägg 4 av 4

2005-01-02, kl 07:07

username

Michael
Frisk

Inlägg: 1

om man köper ett redan befintligt resort/ bungalow / hotell/ restauragn m.m. gäller samma saker då? med att man måste arrendera. håller på och kollar på fyra olika rörelser som verkar intressanta.
MVH / Micke

Inläggets betyg
Svara Svara med citat