Enkel registrering helt gratis

Forum för företagare

Det är helt kostnadsfritt att läsa eller skriva inlägg i forumet och det enda vi kräver är att du är medlem.

Bli medlem
Forum Marknadsföring & Reklam

Inlägg 1 av 3

2005-10-20, kl 17:54

username

Admir
Hercinovic

Inlägg: 170

Det låter lite konstigt att nån som jobbar med originalproduktion och design inte känner till tryckprocessen och olika tryckmetoder. Hur klarar ni i så fall att producera rätt tryckfärdigt original? Screentryck är den bästa tryckmetoden för att trycka på tyg men som alla andra tryckmetoder har även screentryck sina begränsningar när det gäller färgomfång. Allt som dator visar går ej att trycka så tänk på det.

Svara Svara med citat

Inlägg 2 av 3

2005-10-21, kl 14:12

username

Conny
Bergqvist

Inlägg: 23

Varför inte brodera, snyggt och stilfullt?

[email protected]

Inläggets betyg
Svara Svara med citat

Inlägg 3 av 3

2005-10-25, kl 14:36

kemikal

kemikal

Inlägg: 22

Beror lite på antalet tshirts man tänkt trycka, och hur färgerna skall se ut, screentryck bli klart billigast och snyggast om man skall upp i många antal, men max 4 färger (konstanta, ej skalor eller rastreringar). Ska man trycka fotografier och flerfärgsbilder så är nog transfer bäst! Finns mängder med tryckerier man kan ta kontakt med! Men då måste man oftast betala för mallar och filmer vilket blir dyrt om man bara ska trycka några få ex!

Göra själv;
transferpressar kan man köpa beg för runt 10 000, och då kan man själv trycka kläder från 1 st, screentryck kan man göra hemma själv om man har ytrymme och lite plats för lampor (typ solarie) och verktyg, men då är det 1 färg i taget!

mvh
/ j
www.kemikal.org

Inläggets betyg
Svara Svara med citat