Marlene Eriksson

Namn:

Marlene Eriksson

Ort:

Kumla

Presentation:

Hej
Jag har under hela mitt vuxna liv önskat att bli egen företagare. Jag är en person som brinner för det jag gör och som hela tiden försöker att utveckla och utvecklas. Många gånger har jag upplevt frustration då jag har idéer på hur man kan utveckla ditt och datt men eftersom jag arbetat som butikschef med försäljning i flera stora kedjor fastnar man ofta i marknadsplaner mm som är skrivna av marknadsavdelningen. Jag har alltid arbetat med service detta ger mig otroligt mycket tillbaka, jag gläds av att glädja andra.

I min umgängeskrets har jag väldigt få människor som är intresserad av egenföretagande, därför lägger jag upp en liten profil här för att se om det finns fler likasinnade att bolla idéer med.


Mina starkaste egenskaper som gör att jag kommer att lyckas är min förmåga att få människor att trivas i mitt sällskap, mitt sätt att övertyga, min känsla för service, min positiva livssyn samt mina ekonomiska mål och min strävan efter att få bli min egen chef kommer också att bidra till att utveckla företaget till att nå mina mål.

Antal inlägg i forumet:

3

Medelbetyg på inlägg:

Registrerad:

2008-08-07

Senast inloggad:

2013-07-20

Senaste inlägg i forumet

Senaste företagsannonser

Denna användare har inte lagt in några annonser

Nätverk av vänner

Denna användare har för närvarande inga vänner.