Camilla Bergström

Namn:

Camilla Bergström

Ort:

Ystad

Företag:

Presentation:

Hej Hej. Jag heter Camilla, är 20 år och bor i Ystad.
Jag är en glad och trevlig tjej som är otroligt driven framåt! Jag vet precis vad jag vill göra och jobbar varje dag för att komma en dag närmre mina mål. Jag jobbar som wellnesscaoch för Herbalife och är där med Oberoende distributör. Jag är i uppstartsfasen och håller på att bygga upp ett nätverk.

Så vill du eller känner du någon som vill gå ner i vikt, gå upp i vikt, må bättre, orka mer hemma/på jobbet/på gymmet, få bättre träningsresultat eller få bättre hy tveka inte att kontakta mig.

Som sagt har jag mycket planer som jag jobbar på att kunna förverkliga. Det är en blandning av turism, hästar både träning tävling och räddning och wellness både inre och yttre. Planerna är närmasta 2,5 åren att plugga klart för att få betyg från gymnasiet och där gå kurser inom bl.a försäljning, företagsekonomi, språk så som franska, spanska, tyska och danska och turism och även klämma in hästkurser inom bl.a unghäst och hästmassage, och även hälsoutbildningar för både kropp och själ.

Sen drar allvaret igång! Jag kan knappt vänta!

Du är som sagt välkommen att kontakta mig, även om du är intresserad inom samma område som mig så kanske vi kan byta lite idéer och så?

Du når mig på 0722-53 80 07 fram till 24/10 då jag flyttar utomlands ett tag, men efter det kan du alltid nå mig antingen här eller på hotmail
[email protected] eller lägg till mig på msn.

http://www.sundarelivsstil.net

Antal inlägg i forumet:

2

Medelbetyg på inlägg:

Registrerad:

2010-10-11

Senast inloggad:

2011-02-15

Senaste inlägg i forumet

Senaste företagsannonser

Må bättre? 2010-10-11 14:44

Nätverk av vänner

Denna användare har för närvarande inga vänner.