Entreprenörer inom kreativa näringar sökes

Textstorlek

Skriv ut

Entreprenörer inom kreativa näringar sökes

Utbildning

I samarbete med Brewhouse i Göteborg kommer Stiftelsen Teknikdalens Företagsinkubator att genomföra en första omgång av deras förinkubator Create Speed på distans i Falun, och nu söker man driftiga entreprenörer inom kreativa näringar.

Man kommer att ta del av Brewhouse beprövade koncept för affärsutveckling inom kreativa näringar och komplettera med egna aktiviteter och coaching.

- Vi ser fram emot att flera entreprenörer inom de kreativa näringarna vågar ta steget och utvecklas genom vår inkubator. I Göteborg har flera entreprenörer utvecklats och står nu på egna ben; och vi vill ge samma chans i Dalarna, säger Jörgen Steen, affärsutvecklare på Stiftelsen Teknikdalen.

Speedprocessen sträcker sig över 16 veckor två gånger per år med start i februari och september med aktiviteter på ungefär 10 tim/vecka, framförallt planerade till måndagar. Fokus ligger på att lägga grunden för ett hållbart och långsiktigt företagande med bibehållen konstnärlig ambition. Deltagarna kommer bland annat att delta i fysiska träffar via webben med kollegorna på Brewhouse, workshops samt använda sig av en digital lärplattform för att utveckla sitt entreprenörskap. Programmet startar i februari 2014.

- Vi kommer att samarbeta med kollegorna på Create Speed och välkomnar de som funderar på att starta företag eller precis har startat en verksamhet kring en affärsidé.

Läs mer:
www.teknikdalen.se/1463.php

Dela:

Senaste nyheter

Avancerad sökning

Ord i rubrik:

Sök

Populära nyckelord