Därför måste ditt nystartade företag synas online

Textstorlek

Skriv ut

Därför måste ditt nystartade företag synas online

IT & Media

Att synas online med en hemsida är en självklarhet för företag idag. Därför är det viktigt för dig som just startat eller som funderar på att starta ett eget företag att följa samma spår, med anledning av följande punkter:

1. Du blir lättare att hitta på internet av dina kunder
98% av svenskarna söker information på internet inför ett köp*. Registrerar du ditt företagsnamn som ett domännamn (till exempel dittföretagsnamn.se) och kopplar det till din välfyllda hemsida är chansen stor att sidan dyker upp bland sökresultaten när dina nuvarande och blivande kunder söker information online.

2. Du finns tillgänglig dygnet runt, alla dagar i veckan
Finns ditt företag på internet är det tillgängligt för i princip vem som helst, när och var som helst. Det öppnar upp för fler kontakter och kunder då de lätt får tag på information och kontaktuppgifter via hemsidan utan att behöva ta hänsyn till särskilda öppettider. Det är också en både enkel och kostnadseffektiv metod för att hitta nya kunder och samtidigt stärka relationen till nuvarande.

3. Du når många kunder till en låg kostnad
Att synas online med en hemsida med tillhörande domännamn och webbhotell behöver inte kosta mer än någon hundring i månaden. Besökare till hemsidan lockar du via sociala medier där medlemskapet ofta är kostnadsfritt och mindre aktiviteter når ett större antal kunder på kort tid.

Läs mer om hur du registrerar domännamn (hemsidans webbadress) och kommer igång med företagets hemsida i populära WordPress hos webbhotellet Loopia.

* Enligt rapporten Svenska företag på webben 2018.

Dela:

Senaste nyheter

Avancerad sökning

Ord i rubrik:

Sök

Populära nyckelord