Enkel registrering helt gratis

Forum för företagare

Det är helt kostnadsfritt att läsa eller skriva inlägg i forumet och det enda vi kräver är att du är medlem.

Bli medlem
Forum Webb & E-handel

Webbshopp för nybörjare

Inlägg 1 av 3

2011-03-05, kl 19:47

4d

4d

Inlägg: 13

Webbshopp för nybörjare

Jag försöker starta upp en webbshop men kan inget om det, vet inte om faktureringsprogram som ska kopplas till shoppen eller liknande. Så varför jag inte läst så mycket i den andra tråden är för att jag inte kan så mycket och förstår typ hälften av det alla skriver.. =)

Jag söker nått som har flera mallar (eftersom jag inte kan design), som helst är gratis när det gäller kort transaktioner (om det finns) och som inte alls ska va svårt att förstå, installera eller sköta.
Kanske det låter kräset? Kanske det inte finns nått så enkelt och billigt?

Dem jag funderat på är e-butiken och Textalk men ingen av dessa va gratis i transaktioner. Den enda tar 1,5% och den andra 3kr eller 3%.

Snälla snälla kan någon vänlig skäl ge råd på enkelt sätt och snarast möjligast. Jag har stått stilla länge på denna front.
Tack !
/ Diana

Svara Svara med citat

Inlägg 2 av 3

2011-03-06, kl 19:07

niklase

niklase

Inlägg: 191

Korttransaktioner kostar... är inget du kan hitta gratis om du vill kunna integrera i din e-butik. Du kan alltid använda dig av PayPayl, men de tar ju också ut en avgift vid köp/uttag av pengarna.

OpenCart är bra och gratis för den som vill ha en gratis och lätt administrerad e-butik.

Behöver du en egen hemsida?
https://egenhemsida.online

Inläggets betyg
Svara Svara med citat

Inlägg 3 av 3

2011-03-17, kl 13:44

edgeweb

edgeweb

Inlägg: 8

 Beroende på tekniskt kunnig du eller dina medarbetare är kan ni välja några olika lösningar.
OpenCart, OSCommerce, Virtuemart och många andra är som sagt "gratis" men kräver sin man att få att fungera bra. För att inte tala om att få det snyggt (jag vet inte hur många sidor med dessa som jag sett .. och som ser ut som skit rent ut sagt)Skall du sen även koppla en kort-betallösning till siten blir det inte lättare.
Själv driver jag http://edgeweb.se och har som mål att erbjuda de absolut billigaste hemsidorna till företag både med och utan webbshop. Vi riktar oss till just de som inte kan lösa alt själv, men inte heller vill plöja ner en förmögenhet i hemsidan men ändå få en riktigt snygg och proffsig webbsida. Kolla gärna våra referenser för att se om det passar dig.Vi är som sagt billigast skulle jag vilja påstå..
Om man  inte räknar med något jag hittade nyligen.. Egentligen bär det mig emot att tipsa om denna tjänst .. eftersom den lite försämrar marknaden för  mig själv. Men den är så bra .. och kan kanske vara till hjälp för så många att jag vill nog ändå  rekommendera alla som vill starta en webbshop med minsta möjliga investering att kolla in den.http://www.ecwid.com 
Hoppas detta kan vara till hjälp.

Billiga hemsidor till företag och organisationer
http://edgeweb.se

Inläggets betyg
Svara Svara med citat