Enkel registrering helt gratis

Forum för företagare

Det är helt kostnadsfritt att läsa eller skriva inlägg i forumet och det enda vi kräver är att du är medlem.

Bli medlem
Forum Webb & E-handel

Vad kan förbättras?

Inlägg 1 av 1

2008-10-16, kl 10:30

username

Aron
Levin

Inlägg: 3

Vad kan förbättras?

Jag fick en idé för c a 1 månad sedan för en webbtjänst 
och bestämde mig för att bygga ihop och lansera sidan. 

Tanken är att samla info om alla svenska köpcentrum och gallerior på ett och samma ställe, och nu har jag kommit igång på riktigt.

http://www.allacentrum.se/

I dagsläget har jag ett närmare 60-tal köpcentrum/gallerior inlagda, över 1000 butiker och ett tusental unika besökare sedan 2 veckor tillbaka (när jag började ranka bra på Google) - trafiken ökar stadigt varje dag/vecka och trenden verkar inte vika sig. Eftersom sajten börjar dra till sig bra med trafik tänker jag bygga vidare på det - och skulle därför behöva feedback/kritik/förslag/ ifrån andra... :)



Så, sist men inte minst för den som är nyfiken på...
HUR TJÄNSTEN KOMMER FUNGERA SOM AFFÄRSIDÉ:
Min intäktsmodell och tjänsten i sig bygger på att antingen få in intressanta annonsörer (som bidrar till mervärde för besökarna, och inte tvärt om! ... förmodligen köpcentrumägare eller butikskedjor) alternativt ett samarbete med något företag inom samma bransch som kan finna ett värde i att annonsera till ett tiotusental besökare / månad (som jag beräknar uppnå inom 6 månader).


Det skulle, som sagt, betyda väldigt mycket att få feedback/kritik/förslag:
http://www.allacentrum.se/


Så, vad tycker du? Vad är bra? Vad är mindre bra? Vad går att förbättra? Jag är tacksam för alla svar, och om någon har ett förslag på samarbete... hör av er :)

Med vänliga hälsningar,
Aron

Svara Svara med citat