Enkel registrering helt gratis

Forum för företagare

Det är helt kostnadsfritt att läsa eller skriva inlägg i forumet och det enda vi kräver är att du är medlem.

Bli medlem
Forum Webb & E-handel

Uppdatera hemsidan ofta och enkelt!

Inlägg 1 av 2

2012-07-23, kl 11:30

Templater

Templater

Inlägg: 56

Uppdatera hemsidan ofta och enkelt!

Ett företag måste ha en hemsida med aktuell information! När man surfar runt på Internet och söker efter någon vara eller tjänst som man är intresserad av hittar man oftast många olika företag som konkurrerar.

Vad är det då som gör att man fastnar för just ett av de företagen? En viktig faktor är det intryck man får av företagets hemsida. En snygg och funktionell design är så klart viktigt, men nog så viktigt är att innehållet är aktuellt.

Jag har sett hemsidor där det står att: vi önskar våra kunden en God Jul, när det är mitt i sommaren. Ofta finns det gamla nyheter, som är daterade ett år tidigare!

Med modern teknik är det enkelt att sköta om hemsidan själv. Man behöver inte längre kontakta webbyrån eller "webbkillen" när man vill uppdatera hemsidan. Det är inte svårare än att skriva och spara ett Word-dokument.

Tänk alltså på att ha ett aktuellt innehåll på din hemsida!

Samuel Liljekvist
Enkelsidan Webbdesign
http://www.enkelsidan.se

[url=http://www.enkelsidan.se]Enkelsidan webbdesign >>[/url]

Svara Svara med citat

Inlägg 2 av 2

2012-08-12, kl 12:28

korsa

korsa

Inlägg: 14

Bra Templater!

Att ha en snygg hemsida är en sak, men en hemsida med uppdaterad och framför allt relevant information är allt. Det ökar återkommande besökare vilket innebär fler potentiella kunder och det förbättrar hemsidans position i sökresultaten.

När Templater skriver att det inte är svårare än att skriva och spara ett Word-dokument så syftar han antagligen på t.ex Wordpress. Wordpress började som en bloggplattform men har idag förbättrat sig så otroligt mycket och fungerar utmärkt som ett komplett CMS (läs innehållshanteringssystem). Wordpress är gratis och det finns en hel uppsjö med tillägg för att utöka funktionaliteten.

Givetvis finns det många fler system man kan använda. Har man redan en hemsida och kanske inte har råd att konvertera om det till ett Wordpress-tema så skulle kanske Unify (http://unify.unitinteractive.com/) fungera bra.

Inläggets betyg
Svara Svara med citat