Enkel registrering helt gratis

Forum för företagare

Det är helt kostnadsfritt att läsa eller skriva inlägg i forumet och det enda vi kräver är att du är medlem.

Bli medlem
Forum Marknadsföring & Reklam

Söker återförsäljare (Shiatsu Massagekudde)

Inlägg 1 av 1

2006-08-07, kl 00:38

username

Øivind
Lunde

Inlägg: 1

Söker återförsäljare (Shiatsu Massagekudde)

Shiatsu Massagekudde - Eldriven, bärbar shiatsumassage!

Massagemaskinen som verkligen massagerar istället för att bara vibrera. Djupgående massage som ger trötta och spända muskler nytt liv. Massagekudden är mycket bra för trötta axlar och ryggar och går utmärkt att använda till kalla och trötta fötter och ben. Massagekudden är eldriven och har en extra stark motor.

Aftonbladet skriver om massagekudden: "Enkel att använda - De hårda, masserande bollliknande sakerna knådar omsorgsfullt alla spända muskler och efter en kvart är man ganska mör och uppmjukad. Även ben och armar mådde bra av en omgång...En kul grej som visserligen inte ersätter en ren massage, men den kan ändå vara skön om man inte har tid eller råd att gå på massage".

Vad är Shiatsu?
Shiatsu är nära besläktad med akupunktur. Målsättningen är att immunförsvaret ska stärkas och den självläkande processen stimuleras. Behandlingen utförs med hjälp av tryck, sträckningar och mjuka justeringar. Sättet att behandla liknar akupunktur fast utan nålar. Terapeuten utgår från kroppens meridianer och olika tryckpunkter utefter dessa.

- CE godkänd
- Eladapter (220v)

Vad tjänar en återförsäljare?
Återförsäljaren fakturerar själv sina kunder valfritt pris. Förtjänsten är mellanskillnaden mellan återförsäljarens inköpspris från oss och det pris återförsäljaren fakturerar till slutkunden.


http://www.precision.no
[email protected]

Svara Svara med citat