Enkel registrering helt gratis

Forum för företagare

Det är helt kostnadsfritt att läsa eller skriva inlägg i forumet och det enda vi kräver är att du är medlem.

Bli medlem
Forum Webb & E-handel

Samverkan - hemsida, soc medier, nyhetsbrev, SEO

Inlägg 1 av 1

2012-11-08, kl 06:40

edgeweb

edgeweb

Inlägg: 8

Samverkan - hemsida, soc medier, nyhetsbrev, SEO

På sistone verkar det ha blivit altmer nödvändigt att använda sig av sociala medier för att effektivt nå ut till en större kundkrets. Det är ju trots alt där den stora massan befinner sig digitalt.

Men för att verkligen maximera trafiken av potentiella kunder till den hemsida så krävs det mer. Man behöver utnyttja alla tillgängliga marknadsföringskanaler och inte bara det. Man kan få enorm effekt om man låter dem samverka.

Låt säga att du driver viss trafik till din sida via AdWords eller kanske tom via ren SEO. Bra! Men varför nöja sig med det. När dina besökare väl befinner sig på din sida skulle det kunna ge stort genomslag om du lyckades få dem att gilla din facbooksida. Varför?

Dennes vänner ser detta. Sannolikheten att någon som är intresserad av dina tjänster finns bland någons vänner är mycket stor. Man tenderar ju att vara vän med likasinnade eller hur.

Ett problem som har identifierats är dock att många inte fattar ett köpbeslut vid första besöket. Då kommer nyhetsbrevet till din räddning.

Se till att det finns goda skäl att prenumerera på ditt nyhetsbrev. Då kan du påminna dem med jämna mellanrum om hur bra/viktiga dina tjänster/produkter är.

Så om man kombinerar ovan med väl utförd SEO och AdWords-annonsering kommer man med stor sannolikhet kunna se en ökning i kundkretsen.

Det är iaf det vi på Edgeweb.se har kommit fram till.

Vad tycker ni?
Finns det bättre sätt att utnyttja dessa jättar eller skall man använda helt andra metoder?

Skulle vara intressant med en diskussion.

Billiga hemsidor till företag och organisationer
http://edgeweb.se

Svara Svara med citat