Enkel registrering helt gratis

Forum för företagare

Det är helt kostnadsfritt att läsa eller skriva inlägg i forumet och det enda vi kräver är att du är medlem.

Bli medlem
Forum Marknadsföring & Reklam

Nya tips och tricks för Photoshop del 2

Inlägg 1 av 1

2015-03-08, kl 16:16

Colourpicture

Colourpicture

Inlägg: 30

Nya tips och tricks för Photoshop del 2

Här kommer ännu fler hjälpmedel som gör jobbet och vardagen lite lättare. Testa redan idag och se hur enkelt och smidigt det är.

Roligare bakgrunder
Har du tröttnat på den tråkiga standardgråa färgen i bakgrunden på Photoshop? Isåfall är det bara att byta till en mycket häftigare färg. Välj färghinken som verktyg och den färg du vill använda och klicka sedan på bakgrunden samtidigt som du håller ned Shift-knappen. Detta kommer färga bakgrunden och om du ångrar dig är det bara att högerklicka för att återgå till standardfärgen.

Ändra hur många steg du kan backa i projektet
Om du går in i Redigera Inställningar Prestanda kan du ändra antalet steg du kan backa med upp till 1000 steg! Tänk dock på att detta kan påverka programmets prestanda.

Färgkodade lager
Om du gillar att ha det organiserat på din arbetsyta så är ett bra tips att man använder sig av färgkodade lager i lagerpanelen. Högerklicka bara på lagrets ikon (ikonen ser ut som ett öga) för att snabbt komma åt 8 olika färgval för kodning av dina lager.

Stäng ner alla bilder och dokument samtidigt
Om du har många bilder eller fönster uppe och inte orkar klicka ner alla en och en så finns det ett användbart tips som löser problemet. Håll bara ner Shift samtidigt som du stänger ner vilken ruta som helst. Detta gör så att alla fönster, bilder och dokument stängs ner på en och samma gång.

Interaktiv zoomning
För att aktivera ett interaktivt zoomnings-läge håll ned Cmd/Ctrl + Mellanslag och dra sedan till höger för att zooma in och till vänster för att zooma ut. Zoomningen siktar in sig på det område som pekaren pekar på så det är ett av de snabbaste sätten att navigera runt i ett projekt eller bild.

Ta del av våra guider!

- Guide till ett framgångsrikt mässdeltagande
- Hur man tapetserar som designeliten gör
- Guiden hur du skyltar bäst i din butik

Lycka till!

Hälsningar
Daniel Wisarve
042-13 77 00
http://www.colourpicture.se
http://www.colourpicture.se/guider

Svara Svara med citat