Enkel registrering helt gratis

Forum för företagare

Det är helt kostnadsfritt att läsa eller skriva inlägg i forumet och det enda vi kräver är att du är medlem.

Bli medlem
Forum Finansiering & Riskkapital

Investerare sökes revolutionerande socialnätverk

Inlägg 1 av 2

2013-04-18, kl 18:09

zonga

zonga

Inlägg: 3

Investerare sökes revolutionerande socialnätverk

Partners och/eller investerare sökes för ett projekt av potentiellt revolutionerande omfattning. Projektet i sig handlar om en "socialt" nätverk där man inriktar sig på att jobba med "lämpliga" reklam och företagssamarbeten.

Varför ska folk lockas till sidan?
Det är en fråga som kommer svara av sig själv när man väl har börjat använda sidan.
Vad som dessutom hjälper till är att man i slutändan mår mycket bättre.
Låter det flummigt och otydligt?
Är ni genuint intresserad av att samarbeta, samt har ett större kapital att tillgå så är ni varmt välkomna att kontakta mig för mer info.

Vi tittar för närvarande på hur vi ska gå vidare med projektet då vi utvecklar idéer och är visionärer, inte webbutvecklare. Om det blir genom en extern webbyrå, delägarskap, kombinationer eller andra lösningar beror på vilka möjligheter som öppnar sig tillsammans med våra eventuella nya partners. Kanske är du en av dem.

Låter detta intressant är ni varmt välkommen att kontakta oss på e-post [email protected]. Berätta lite kort om vem ni är och vilken form av intresse ni eventuellt har (delägarskap, samarbetspartner, investerare, etc.) så går vi vidare därifrån.

Med vänliga hälsningar
Cuong Lien
Göteborg

Svara Svara med citat

Inlägg 2 av 2

2013-11-19, kl 00:28

michaelst

michaelst

Inlägg: 31

Behöver du ett akut lån på valfritt belopp? Sedan kontakta oss nu, vi ger ut alla typer av lån med en mycket låg ränta på 2%. Kontakta oss med ditt namn, land, lånebeloppet krävs, lån längd, månadsinkomst, mobilnummer, kön via e-post [email protected]

Inläggets betyg
Svara Svara med citat