Enkel registrering helt gratis

Forum för företagare

Det är helt kostnadsfritt att läsa eller skriva inlägg i forumet och det enda vi kräver är att du är medlem.

Bli medlem
Forum Marknadsföring & Reklam

Hjälp oss etablera WriteyBoard i Sverige

Inlägg 1 av 2

2018-03-03, kl 15:54

ChristianT

ChristianT

Inlägg: 12

Hjälp oss etablera WriteyBoard i Sverige

Vi arbetar nu med att etablera WriteyBoard i Sverige. WriteyBoard är självhäftande whiteboardtavlor och whiteboardfärg. Vi arbetar främst mot skolor och arkitekter.

Nu tycker vi klart att det vore väldigt roligt om våra följare, kunder m.fl. Kan få något tillbaka om dem rekommenderar WriteyBoard till sina vänner, kollegor, familjer.

Så vi har nu ordnat detta, genom ett Affiliate Program, som möjliggör för dig att på ett enkelt sätt tjäna pengar på att rekommendera WriteyBoard. Ja, du tjänar faktiskt t.om. pengar även när någon du rekommenderat skapar en profil och rekommenderar WriteyBoard.

Så, tror du på vår affärsidé, skulle du vilja vara en del av etableringen av WriteyBoard i Sverige, Norden, Europa? Välj Affiliate Program i menyn längst ner på vår hemsida www.writeyboards.se och registrera dig, sedan rekommenderar du WriteyBoard till dina nära och kära, kollegor, grannen längre ner på gatan, släktingar, hon tjejen som jobbar i kassan på ICA m.fl. Erbjud dem 20% rabatt vid ett köp - och du får 20% provision på det köpet, alternativt 20% rabatt vid köp av en egen WriteyBoard eller whiteboardfärg, eller WriteyDesk, eller tillbehör ;)

Presentation av WriteyBoard https://www.youtube.com/watch?v=q7CgN5yfnUw


Eller går du direkt till http://partners.writeyboards.se och registrerar dig.


Ser fram emot att etablera WriteyBoard i Sverige, tillsammans med dig.

Svara Svara med citat

Inlägg 2 av 2

2018-08-24, kl 16:02

Autogrowth

Autogrowth

Inlägg: 4

Grym produkt!

Hur jobbar ni med digital marknadsföring och marketing automation idag?

Om ni vill ta ett samtal kring hur ni kan nå ut med er e-shop kontakta gäran oss på Autogrowth på vår hemsida https://autogrowth.se

Just nu lottar vi ut 30 timmars gratis hjälp! www.autogrowth.se/30timmar för att ansöka.

Vi bjuder dess utom alltid på 30 minuters hjälp, kontakta oss gärna vore jättekul att sammarbeta mer er och marknadsföra en sån kanon produkt!

Inläggets betyg
Svara Svara med citat