Enkel registrering helt gratis

Forum för företagare

Det är helt kostnadsfritt att läsa eller skriva inlägg i forumet och det enda vi kräver är att du är medlem.

Bli medlem
Forum Webb & E-handel

Finansiär(er)/kompanjon(er) sökes!

Inlägg 1 av 1

2011-02-26, kl 20:19

medlem1

medlem1

Inlägg: 1

Finansiär(er)/kompanjon(er) sökes!

Vi har ett projekt som kan(kommer) att bli enormt när det väl kommer igång!
Webbutiker med PREMIUMPREMIUM!! namn finnes(offline nu), återförsäljare och allt är nästan klart.Vi kan enkelt hantera obegränsat med butiker i vårt system och vi planerar ett tiotal sajter de närmaste åren!Inga kreditrisker genom sålda fakturor och kortbetalningar.
Vår tanke var från början att smygstarta en liten butik och återinvestera pengar till allt större verksamhet allt eftersom.Nu när vi börjar få ordning på allt så inser vi att från dag ett när vi lanserar så kommer det att bli en enorm efterfrågan.
Det är ett helt klockrent koncept som vi gärna vill ha med nån rutinerad drake att dra igång!Det är varor som har mycket bra marginaler och inga datumstämplar på som går ut!Domännamnen har mycket hög trafik trots att de är helt utan verksamhet idag!
Vi har massor med ideer och nästan allt webbmaterial klart för att starta!Vi har inte så mycket pengar och företagsekonomiska kunskaper!Vi har inte ordnat med några lokaler för ett varulager varförverksamheten egentligen kan startas upp var som helst i Sverige.
Första lilla provbutiken ska startas upp i Juni har vi planerat!
Vi kan tänka oss att sälja aktieandelar i ett bolag som vi kommer att äga gemensamt alternativt sälja allt till den som betalar MYCKET bra! (sjusiffrigt)
Intresserade kan presentera sej via mail först så hör vi av oss!Micke [email protected] 

Svara Svara med citat