Enkel registrering helt gratis

Forum för företagare

Det är helt kostnadsfritt att läsa eller skriva inlägg i forumet och det enda vi kräver är att du är medlem.

Bli medlem
Forum Affärsidéer

Designer med intresse för CFD och Binära Optioner

Inlägg 1 av 1

2017-07-20, kl 16:21

bjornhagen

bjornhagen

Inlägg: 1

Designer med intresse för CFD och Binära Optioner

Jag arbetar som skribent för Binaly.se, en ny webbportal som specialiserar sig på nyhetsförmedling och webbaserade guider inom handel med binära optioner och valutahandel.

Den finns även på nederländska och engelska. (Du hittar dessa på både Facebook och Google).

Då portalen nyligen lanserats på ovanstående språk söker tillsammans med mina kollegor efter hjälp av någon utomstående som är duktig på grafik och design och som behärskar bild- och videoredigeringsprogram som Adobe Photoshop, Adobe Premiere och Adobe Illustrator.

Du förväntas frilansa ett par timmar om dagen och leverera bilder i GIF, JPEG, PNG och SVG-format. Bilderna kommer bestå av generella bilder inom ekonomi och finans men också banners av diverse slag. Filmproduktion förekommer till viss del och här förväntar vi oss bara att du är bekant med grunderna i Adobe Premiere eller annat liknande program.

Eftersom sajterna är relevanta till ekonomi, finans, valutahandel, CFD och binära optioner ser vi gärna att du har något intresse för dessa områden. Intresserade kan höra av sig via e-post alternativt genom att skicka ett meddelande direkt till mig genom StartaEget.se

Då vi är i behov av hjälp omgående så hoppas vi att du respekterar vår tid och enbart hör av dig om du kan stå till förfogande. Ytterligare detaljer om projektet ges via ett privat meddelande. Vi ser fram emot att samarbeta med dig!

Svara Svara med citat