Enkel registrering helt gratis

Forum för företagare

Det är helt kostnadsfritt att läsa eller skriva inlägg i forumet och det enda vi kräver är att du är medlem.

Bli medlem
Forum Webb & E-handel

Är vi billigast som vi säger?

Inlägg 1 av 1

2011-03-17, kl 14:47

edgeweb

edgeweb

Inlägg: 8

Är vi billigast som vi säger?

Hej!Vi på edgeweb.se har byggt hemsidor till företag några år nu och tycker att vi hittat en bra modell att jobba efter.
Vi vill vara billiga utan att tumma på kvaliteten och den professionella utseendet på hemsidan. Tack vare en mycket duktigt designer och många års erfarenhet av teknikerna som används så tycker vi att vi har lyckats med detta.  Dock vill man ju höra andras åsikter för att kunna bli ännu bättre.
Så vad tycker ni? Kan ni hitta någon annan webbyra som erbjuder billigare lösningar än oss på edgeweb.se? För att det skall bli en någorlunda rättvis jämförelse så bör de vi jämförs med erbjuda: Någon sorts uppdaterings-system så att kunden själv enkelt kan ändra innehållet på sin sidaGärna som vi obegränsat antal undersidor Tillhörande e-post med webbmail Även om det blir väldigt subjektivt... även levererar någorlunda snygga sidor.Skulle vara mycket intressant att få höra andras åsikter om detta. Om ni inte hittar någon billigare och bättre.. och är i den situationen att ni behöver en sida. Kontakta os gärna så fixar vi det!  Såklart! :)
Vi tror fortfarande att vi erbjuder billiga hemsidor till företag kanske till och med billigast. Bevisa motsatsen om det går :)

Billiga hemsidor till företag och organisationer
http://edgeweb.se

Svara Svara med citat