Enkel registrering helt gratis

Forum för företagare

Det är helt kostnadsfritt att läsa eller skriva inlägg i forumet och det enda vi kräver är att du är medlem.

Bli medlem
Forum Affärsidéer

Vill du sälja märken som Dolce&Gabbana,Prada m.fl?

Inlägg 1 av 1

2014-12-18, kl 15:23

MichaelFC

MichaelFC

Inlägg: 8

Vill du sälja märken som Dolce&Gabbana,Prada m.fl?

Vill du starta en Outlet med märken som Dolce & Gabbana, Moschino, Versace, Valentino? Eller har du redan en butik/webbshop och vill satsa på något nytt?

Modemani Designer Outlet är ett skandinaviskt företag inom grossist- och detaljhandel av autentiska kläder och accessoarer från välkända varumärken. Vi har en omfattande och nära samarbete med flera av de stora modehusen, Dolce & Gabbana, Armani, Versace, Michael Kors och Ralph Lauren m.fl.

Vi levererar till flera stora och ledande butiker över hela Europa.

Med den erfarenhet och branschkunskap som vi besitter har vi lyckats etablera ett stort kontaktnät och har därför tillgång till varor/partier från flera ledande och internationella varumärken till kraftigt reducerade priser.

Vi är ett familjeföretag och är mycket stolta över att kunna erbjuda våra kunder en hög servicenivå och integritet, värderingar som vi håller högt. Vår lager ändras kontinuerligt därför kan ni hålla er uppdaterade genom att titta på vår nuvarande lista av lagerstatus eller så prenumerera på vårt nyhetsbrev så får ni uppdateringar om aktuell lagerstatus.

Vi har även ett ”showroom” i Jönköping där våra kunder kan komma och se vårt lager. Detta sker endast via tidsbokning.

För mer information eller frågor kan ni kontakta oss via e-post, [email protected] eller så ringer ni oss på +46 (0)36-100 129 kontaktperson Michael Tekin

Ebay butik: http://stores.ebay.com/Modemani-Outlet
Ebutik http://modemani.com/

Svara Svara med citat