Enkel registrering helt gratis

Forum för företagare

Det är helt kostnadsfritt att läsa eller skriva inlägg i forumet och det enda vi kräver är att du är medlem.

Bli medlem
Forum Affärsidéer

Partners och/eller investerare sökes

Inlägg 1 av 1

2013-03-17, kl 21:15

Lassemannen

Lassemannen

Inlägg: 16

Partners och/eller investerare sökes

Partners och/eller investerare sökes för ett projekt avseende webbaserade tjänster i huvudsak inom gruppköpsbaserad försäljning och marknadsföring, idag mer känt som ”deals”. Det är en vidareutveckling och ett komplement till de dealsiter som idag finns i Sverige. Projektet startade för drygt ett år sedan och en prototyp har tagits fram av en anlitad webbyrå. Utifrån den ska systemet utvecklas till att bli en tillgänglig och användarvänlig portal.

Projektet har varit delfinansierat genom länsstyrelsen med en konsultcheck och det finns lite medel kvar som kan nyttjas vid behov av externa resurser till utvecklingsarbetet innan 2013-06-30. Affärsidén beprövades också för ett innovationslån hos ALMI med lyckat resultat. Vi ansökte dock aldrig om det då vi blivit beviljad konsultchecken hos länsstyrelsen.

Vi tittar för närvarande på hur vi ska gå vidare med projektet då vi utvecklar idéer och är visionärer, inte webbutvecklare. Om det blir genom en extern webbyrå, delägarskap, kombinationer eller andra lösningar beror på vilka möjligheter som öppnar sig tillsammans med våra eventuella nya partners. Kanske är du en av dem.

Låter detta intressant är ni varmt välkommen att kontakta oss på e-post [email protected]. Berätta lite kort om vem ni är och vilken form av intresse ni eventuellt har (delägarskap, samarbetspartner, investerare, etc.) så går vi vidare därifrån.

Lars Sundling Fenell
Ensaga AB
Sundsvall

Svara Svara med citat