Enkel registrering helt gratis

Forum för företagare

Det är helt kostnadsfritt att läsa eller skriva inlägg i forumet och det enda vi kräver är att du är medlem.

Bli medlem
Forum Finansiering & Riskkapital

Sälkompanjon / Delägare / Aktieägare

Inlägg 1 av 1

2012-07-24, kl 15:03

saljkompanjon

saljkompanjon

Inlägg: 3

Sälkompanjon / Delägare / Aktieägare

Hej!

Vi är i behov av en driftig säljare/kompanjon som även har möjlighet att bidra med ca 300.000.- och genom det även gå in som delägare/aktieägare i bolaget.
Möjlighet att gå in som enbart aktieägare eller långivare är också ett alternativ.

Företaget som idag består av 6 medarbetare och har kontor centralt i Göteborg jobbar med försäljning av produkter inom data, elektronisk fakturahantering. Även rådgivning och service ingår.
Vi är certifierade partners till ett större börsnoterat företag och har ensamrätt för Sverige.
Våra resultat hittills under det första halvåret är mycket framgångsrika och tack vare detta har vi nu blivit erbjudna att ta hand om även Norge och Danmark.

Kundkontakterna sker via telefon/mail och målgruppen är leverantörer som fått krav från större köpare att kunna skicka sina fakturor elektroniskt.
Vår huvudman förser oss med leverantörslistor från alla sina största kunder som tillhör de allra största företagen i Sverige och inom kort även från resten av Skandinavien.
Vi jobbar via ett egenutvecklat och skräddarsytt datasystem för kund (leverantörs) uppföljning.
Just nu har vi ett 10-tal av Sveriges största företag inne som projekt med tillsammans uppåt 30-40.000 leverantörer sammanlagt.
Prognosen på ditt insatta aktiekapital är att det fördubblats före årsskiftet.

Som ägare till företaget föredrar jag definitivt denna typ av utveckling där företaget kan få in tillväxtkapital samtidigt som vi hittar ytterligare en kompetent person eller samarbetspartner till företaget.

Om du finner detta vara intressant och har möjligheter till ett upplägg som detta är du välkommen att kontakta mig på [email protected]

Svara Svara med citat