Enkel registrering helt gratis

Forum för företagare

Det är helt kostnadsfritt att läsa eller skriva inlägg i forumet och det enda vi kräver är att du är medlem.

Bli medlem
Forum Övrigt

Företagare sökes till Örebro i träningsbranschen!

Inlägg 1 av 1

2010-05-27, kl 08:09

username

Ola
Nilsson

Inlägg: 12

Företagare sökes till Örebro i träningsbranschen!

Hej!
Sökes till Örebro! Delaktiga företag till ett företagshotell i en stor industrilokal som byggs om efter träningsändamål! Start hösten 2010! Du har eget företag!

Jag söker någon som skulle vilja ha detta/ som heltid eller bisyssla. Det som är bra är att vi gör motköp av varandra så försäljning kommer alltid att ske och vi har redan kontakter och samarbeten som gör att alla processer går bra, start hösten 2010.

Person 1 som sökes ska arbeta med musik och rörelse, gärna driva spinningsal ha kunskaper i spinning, afrodans, aerobics mm för denna person finns utbud hela dagar men framförallt kväll och helg.

Person 2 som sökes startar "klubbstugan", önskvärt att sälja sportutrustning gärna innebandyutrustning och olika skor. Här gör vi även motköp för våra arrangemang så garanterad försäljning finnes. Öppettider enligt eget önskemål, kontakter finns.

Person 3, startar företag mot nöje och ansvarar för våra mässor. Mässorna kommer att ge garanterad inkomst och vi ser gärna att du har ex andra nöjen som pay and play lasergame eller sumodräkter mm.

Skriv personligt brev och berätta om dig själv till [email protected]

Hälsningar
114sport.se

Svara Svara med citat