Enkel registrering helt gratis

Forum för företagare

Det är helt kostnadsfritt att läsa eller skriva inlägg i forumet och det enda vi kräver är att du är medlem.

Bli medlem
Forum Marknadsföring & Reklam

Riktigt prisvärd design och webbproduktion

Inlägg 1 av 1

2010-02-11, kl 13:34

username

Mitzo
Webbproduktion

Inlägg: 1

Riktigt prisvärd design och webbproduktion

[13:31:05] Christian Svalander: Hej! Mitzo är en nystartad webbyrå som riktar sig till dig som behöver hjälp med din marknadskommunikation men som inte vill anlita en stor byrå. Eftersom Mitzo drivs av byråfolk vid sidan av kan vi därför erbjuda högkvalitativa tjänster och en distinkt design till ett riktigt bra pris.

Vi är specialiserade på webbdesign, grafisk design (logotyper), e-handel bara för att nämna några områden, men vi sitter också på djuplodande kunskap inom systemutveckling och utveckling av komponenter för e-handelslösningar och affärssystem. Vår vision är att alla mindre företag skall kunna få tillgång till de riktigt goda russinen i kakan utan att behöva betala skjortan.

Hur gör vi det då? Jo, eftersom vi alla är passionerade yrkesmänniskor och entreprenörer som älskar det vi gör, gör vi det snabbt utan att förlora flexibilitet. Du är med i processen tidigt och får tycka till, men med högt tempo får vi klart det långt tidigare än vad som är brukligt. Se oss som webbyråbranschens rockabilly-ninjor typ.

Besök oss gärna på http://super.mitzo.se för att se i detalj vad vi erbjuder, eller gå in på http://super.mitzo.se/offertforfragan/ för att få en prisbild av det du behöver hjälp med.

Väl mött!

/Mitzo Produktionsteam

Svara Svara med citat