Enkel registrering helt gratis

Forum för företagare

Det är helt kostnadsfritt att läsa eller skriva inlägg i forumet och det enda vi kräver är att du är medlem.

Bli medlem
Forum Affärsidéer

Vill du starta en Outlet med märken som Dior, Armani, Prada?

Inlägg 1 av 2

2009-09-08, kl 12:30

username

Josef
Tekin

Inlägg: 5

Vill du starta en Outlet med märken som Dior, Armani, Prada?

Vill du starta en Outlet med märken som Dolce & Gabbana, Moschino, Versace, Valentino? Eller har du redan en butik/webbshop och vill satsa på något nytt?

Vi är det första företaget i Sverige som erbjuder designer plagg direkt till dig, till kraftigt reducerade priser! Outlet varor från dessa märken är oftast omöjliga att få tag på och kräver väldigt stora minimum. Hos oss så har du möjligheten att skräddarsy ditt sortiment med väldigt låga inköps minimum! Vi har den möjligheten att sälja varor direkt till er, till ett reducerat pris vilket kommer att innebära att ni har möjligheten som några få butiker i Sverige att sälja designer plagg upp till 50% lägre pris.

Vad kan vi då erbjuda er?

Vi är bland de enda i Skandinavien med tillgång till outlet varor från de största varumärkena. Vi kan garantera dig att vi är även de enda som kan garantera er färska säsonger som följer dagens trender. Våra priser ligger mycket lägre än de flesta outlets både i Sverige och utomlands. Våra märken just nu är bland annat Dolce & Gabbana, Dior, Fendi, Trussardi, Ralph Lauren, Dsquared, Bottega Veneta, Prada, Miu Miu, Versace, Valentino, Armani, Tods, Cavalli, Moschino, Yves Saint Laurent, G Ferre, Paola Frani, Galliano, Jean Paul Gaultier, Chloé, Burberry och många fler. Vi håller just nu majoriteten av 2008-2009 års kollektioner vilket innebär att ni kommer ha samma varor i butik upp till 50% billigare som det finns i andra konkurrerande butiker som säljer de till fullpris. Vi köper även in plagg som var med på Catwalken, eller har synts på flertalet kändisar vilket ger er möjligheten att locka kunder från hela Sverige. Ni kommer även att ha möjligheten att påverka i vilket sortiment ni kommer få, tex om Dolce & Gabbana säljer bättre än Versace så har ni möjligheten att välja mer Dolce & Gabbana. Outlets tar normalt mot stora partier av restlager vilket vi absolut inte gör. Vi väljer precis vad vi vill köpa in och det kommer även du kunna göra till en viss nivå när ni köper in utav oss. Vi har kläder för dam och herr, skor, väskor, plånböcker, solglasögon, scarfs ect från de största modeskaparna. Vi har även möjligheten att ta in barn kläder om ni skulle efterfråga det. Vi åker ofta till våra leverantörer för att se till att det alltid finns färskt sortiment inne. Outlets lockar mycket kunder med minimal marknadsföring och många utav kunderna kommer att komma in flera gånger i veckan och handla om ni har nya varor att erbjuda. Ni kommer kunna att köpa in varor när ni vill och skräddarsy inköpen efter din butiks behov. Hör gärna av er för mer information till

e-post: [email protected]
Tele: 036-100129 kontaktperson Karolina Ejsmont
webbsida kommer inom kort

Svara Svara med citat

Inlägg 2 av 2

2009-10-13, kl 16:46

username

Daniel
Vo

Inlägg: 2

Hejsan.

Jag ska snart starta upp en web-butik och är intresserad av att fylla på varor från er om priset är bra nog.
Jag skulle vilja får mer information från er.
Mvh

Inläggets betyg
Svara Svara med citat