Enkel registrering helt gratis

Forum för företagare

Det är helt kostnadsfritt att läsa eller skriva inlägg i forumet och det enda vi kräver är att du är medlem.

Bli medlem
Forum Marknadsföring & Reklam

Söker ni en hälsoprodukt med STORA möjligheter till god avans..

Inlägg 1 av 2

2004-11-03, kl 16:20

username

Mathias
Blomberg

Inlägg: 8

Söker ni en hälsoprodukt med STORA möjligheter till god avans..

Hejsan!

För er som letar efter en produkt för försäljning med väldigt hög avans, läs detta.

Som vårt samhälle ser ut idag letar människor efter genvägar både i vardagslivet som i arbetslivet. När det kommer till vår hälsa vill folk självfallet må och se så bra ut som möjligt utan att lägga ner hela sin själ i arbetet fram till dessa mål.

Vi på High Performance har jobbat med hälsokostprodukter under många år och har produkt som branschkännedom. Vi vet vad som fungerar bra och vad folk söker. Vi har jobbat med kostrådgivning och med produktutevckling och förts nu tagiot fram en egen produkt för den svenska marknaden. Prodkten tillåter hög avans och säljs till ett mycket konkurrenskraftigt pris. Produkten är godkänd för försäljning och innehåller inga substanser som t.ex. Ephedra subsitut. En av anledningarna är vår bakgrund inom just forskningen kring dessa tillskott.

Är du påjakt efter en produkt du kan tjäna relativt bra på, som är enkelt och snyggt förpackad och dessutom marknadsmässigt konkurrenskraftigt i innehåll men främst i pris så skall du passa på.

Produkten är idag inte än lanserad på marknden så du har världens chans att tillgodose behov, skapa merbehov och därav tjäna pengar.

Kanske har du en hälsokostaffär eller för den delen leder ett callcenter, maila oss med frågor så skall vi försöka svara så detaljerat som möjligt.

Mvh

Mathias
High Performance Sports Nutrition & Health

Svara Svara med citat

Inlägg 2 av 2

2004-11-03, kl 16:24

username

Mathias
Blomberg

Inlägg: 8

I all förhastning ser jag att jag självfallet glömde att skriva mailadressen. Ps. Bortse från felstavningarna ovan, lätt hänt vid en allt för snabbt skrivande på tagentbordet :)

[email protected]

Inläggets betyg
Svara Svara med citat