Enkel registrering helt gratis

Forum för företagare

Det är helt kostnadsfritt att läsa eller skriva inlägg i forumet och det enda vi kräver är att du är medlem.

Bli medlem
Forum Övrigt

Återfösäljare innovativa produker inom kem, luft och vatten

Inlägg 1 av 3

2007-02-16, kl 16:42

username

Medlem
#50308

Inlägg: 5

Återfösäljare innovativa produker inom kem, luft och vatten

Hej alla forumläsare!

Skulle bara passa på att presentera mitt företag Winova föe er egenföretagare. Speciellt för er som letar efter smarta produkter att sälja.

Winova är ett grossist/produktionsbolag som presenterar smarta lösningar främst inom där bakterier kan vara ett problem. Vi scannar även av marknaden och skaffar generalagenturer av smarta produkter inom luftrening, vattenbehandling och rengöringskemikalier.

Vi har bland annat tagit fram ett komplett rengöringssortiment i tablettform!
avfettare, avkalkare och desinfektionsmedel allt i tablett form. Fördelar är lättare hantering, billigare literpris, lättare transport, lätt att förvara os v.
T ex desinfektionstabletten ger 10 liter desinfektion och är perfekt för en hel del olika marknader som badhus, solarium, lantbruk, hemmet o sv

Vi har även en hel del produkter i produktion för att behandla bakterien legionella, både hela bostadshus och enskilda duschar.
Perfekt att installera i de boende där äldre befinner sig. Detta är helt unikt! Även snart en produkt som kan installeras i inflödet till hela bostadshus och ge garanterat skydd mot legionella.

Mycket annat är också på gång, se www.winova.nu för mer information. Sidan är inte helt uppdaterad men det kommer sakta men säkert.

Vi marknadsför vår eget varumärke Winova och söker återförsäljare i hela landet. Alla produkter håller högsta kvalite. Tror egenföretagare som inriktar sig mot speciella kundgrupper kan vara lämpliga. T ex mot badhus, lantbruk, kommuner ect Även ventilations- eller VVS firmor som vill installera, sälja smarta tekniska produkter.

Kommer att styra upp i försäljningområden så att inte återförsäljae konkurrerar med varandra.

Tack för ordet
Mvh
Philip Wilhelmsson
Winova
018-474 11 70
0704-259825

Svara Svara med citat

Inlägg 2 av 3

2007-02-17, kl 10:37

username

Medlem
#43047

Inlägg: 6

Hej
Är era produkter anpassade för privata personer också? Jag har en webbutik som har allt inom hygien för hela familjen. Kolla gärna www.mydays.se .
MVH
Lena

Inläggets betyg
Svara Svara med citat

Inlägg 3 av 3

2007-02-17, kl 15:12

username

Medlem
#50308

Inlägg: 5

Svaret är Ja,

Skickade dig ett privat mail med mer information.

Mvh

Philip Wilhelmsson
Winova

Inläggets betyg
Svara Svara med citat