Enkel registrering helt gratis

Forum för företagare

Det är helt kostnadsfritt att läsa eller skriva inlägg i forumet och det enda vi kräver är att du är medlem.

Bli medlem
Forum Övrigt

faktura program

Inlägg 1 av 2

2007-10-19, kl 21:39

selmi

selmi

Inlägg: 50

faktura program

Hej!
Vi har ett nyetablerat foretag och skal selge inredning artiklar etc og barnkläder till butiker, vi behöver faktura program? Hva skal vi velge når vi ikke har så mange penger. Hva kan vi begynne med?

Svara Svara med citat

Inlägg 2 av 2

2007-10-29, kl 16:58

username

Andreas
Flemsjö

Inlägg: 7

Hej Maher!

Kul att höra att du tar steget att starta eget. De frågor som du har är vanliga i samband med uppstart av företaget. Att bygga upp en kundbas och fakturera är saker som bör prioriteras i samband med uppstarten.

Program som hjälper dig med att få in affärer kallas ofta för CRM eller säljstödsprogram och hjälper dig att hålla ordning på alla dina potentiella kunder. Det fungerar ungefär som en dagbok med kalenderfunktion där du får full översikt på alla kontakter och får en påminnelse  när du ska ta kontakt med kunden nästa gång.

Angående faktureringsprogram så finns det många leverantörer på marknaden. Genom att söka på Google efter faktureringsprogram hittar du de vanligaste. De flesta leverantörer erbjuder en testversion så att du själv kan undersöka vilket program som passar dig bäst.

Du skriver också att du har en begränsad ekonomi och inte vill lägga för mycket pengar på ett faktureringsprogram.

Här har jag ett konkret tips till dig, från företaget jag arbetar på, om du både vill undvika kostnader men ändå vill ha ett program som hjälper dig med försäljning och fakturering - Mamut StartaEget.

Mamut StartaEget är ett kostnadsfritt program för dig som ska eller har startat ett företag. Lösningen innehåller både moduler för affärsplan, säljstöd, fakturering, marknadsundersökning och en hemsida med webbutik där du kan presentera ditt företag.
Läs mer på:  www.mamut.com/se/startaeget

Om du i framtiden vill komplettera med funktioner för bokföring, lager, lön eller dylikt så är det enkelt att uppgradera sig till en annan version hos Mamut. Du behåller all information vid en eventuell uppgradering.

Lycka till med företagandet.

Inläggets betyg
Svara Svara med citat