Enkel registrering helt gratis

Forum för företagare

Det är helt kostnadsfritt att läsa eller skriva inlägg i forumet och det enda vi kräver är att du är medlem.

Bli medlem
Forum Finansiering & Riskkapital

Investment kapital sökes för Butiks TV koncept

Inlägg 1 av 2

2006-07-15, kl 14:40

username

Per
Östergren

Inlägg: 2

Investment kapital sökes för Butiks TV koncept

Vi har sedan 2005 utvecklat koncept inom visuellt media mellan våra olika bolag. Idag har vi ett antal avtal tecknade på landets största varuhus där vi jobbar med s.k Butiks TV vilket är reklamfinansierat. Just nu pågår vår lansering av vårt nya media koncept vilket kombinerar det traditionella tryckta mediat med det nya visuella mediat. Vi har tecknat avtal med två pilot varuhus i södra Sverige som har en besöksvolym om ca 3,5 milj. besök per år.
Totalt når vi ut till drygt 9 milj. besökande per år på de avtal som vi tecknat sedan November 2005. Detta ger oss en ordentlig marknadspotential som vi kan erbjuda annonsörer.

Vi skall nu ta detta projekt ytterligare ett steg framåt och har börjat att lägga upp strategier för detta. Ett av dessa mål är att nu bilda ett eget bolag kring konceptet, här kan vi erbjuda personer med riskkapital och eller media kompetens möjlighet att ta del av det nya mediat på marknaden.
Artiklar i bland annat SVD talar om att Butiks TV koncepten förväntas kunna dela på drygt 600 milj.kr som idag förläggs av dom stora annonsörerna på olika mediakanaler.

Vi tar enbart emot seriösa svar och lämnar inte ut någon information utan sekretessavtal. Investeringsnivån ligger på en range mellan 1,5 milj. till 5 milj.kr, vi kan erbjuda en framtida hög avkastning. Lägsta investment belopp är 500 000Kr!

Svara Svara med citat

Inlägg 2 av 2

2006-08-10, kl 21:37

username

Christopher
Berg

Inlägg: 75

Hej Spiderper,

Ta kontakt med Conny Bunjevac på Kanal 22 AB ASAP!
Du når honom på 0735 - 111113

Får du inte kontakt med honom så kan kontakten gå via mig så ni får kontakt.
Mig når du på [email protected]


Mvh
Christopher - www.3wsolutions.se

Inläggets betyg
Svara Svara med citat