Enkel registrering helt gratis

Forum för företagare

Det är helt kostnadsfritt att läsa eller skriva inlägg i forumet och det enda vi kräver är att du är medlem.

Bli medlem
Forum Marknadsföring & Reklam

Webshop lönsamt?

Inlägg 1 av 4

2006-05-08, kl 15:35

username

Lisa
Larsson

Inlägg: 1

Webshop lönsamt?

Hej,
skulle vilja ha lite feedback på om det är lönsamt att driva webshop. Vad det kostar etc.
Lisa

Svara Svara med citat

Inlägg 2 av 4

2006-05-08, kl 15:52

username

Henrik
Carllson

Inlägg: 27

undrar jag med!

Inläggets betyg
Svara Svara med citat

Inlägg 3 av 4

2006-05-09, kl 10:48

username

Amir
Adan

Inlägg: 39

Hej henke! att göra en sida där du kan betala direkt online via din hemsida är svårt att göra och kostar en del att fixa, absolut inte värt att göra för ett UF företag. Är du bra på programering så är det kanske ej så svårt att fixa sidan själv. Annars kan du ju lägga upp dina plagg på min hemsida som kommer att starta inom 2 veckor där det är en annonsmarknad för kläder som man själv gjort. Man får själv en egen plats på sidan med bild och text om dig själv och dina kreationer för att få en så nära kontakt mellan säljare och köpare som möjligt.

Bara höra av dig vid intresse!

mvh

Amir Adan
[email protected]
www.kladdesign.se

Inläggets betyg
Svara Svara med citat


Inlägg 4 av 4

2006-05-09, kl 10:56

username

Amir
Adan

Inlägg: 39

Vad gäller om att driva webshop så är det klart att det är lönsamt för vissa. Är ju billigare att ha en webshop en att ha en lokalhyra istället att betala. Men om det är lönsamt beror ju på vad du ska sälja och hur du skall marknadsföra din sida så folk hittar din webshop, och om det finns nån efterfråga på det du skall sälja.

Vad det kostar att ha en webshop är ju olika. Men du får tänka på att det kostar att driva hemsidan varje månad sen så tillkommer kanske kostnader för att göra hemsidan om du nu ej ska göra den själv. Om du sen använder ett företag för att betela en avgift varje månad för att ha en webshopen eller betalar något en engångssumma för att få detta fixat är upp till dig och kostar lite olika. Du får titta runt på olika sidor och jämföra priser.

Inkomst mässigt får du in pengar på din försäljning och kan även få in pengar om du låter andra företag annonsera på din hemsida.

Mvh

Amir Adan
[email protected]
www.kladdesign.se

Inläggets betyg
Svara Svara med citat